Blizanci: Sedmični horoskop za period od 26.02. do 04.03.2018.

0

Posao. Za nove saradnje i poslovne poduhvate ova sedmica nije nimalo loša, ali treba biti obazriv sa postojećim partnerima i saradnicima i to naročito ako se bavite privatnim poslom. Može dolaziti do napetosti u komunikaciji ili pak do nekih pritisaka od strane onih sa kojima radite.

U ovakvim trenucima nemojte dozvoliti sebi da odlučujete na brzinu ili reagujete ishitreno. Trigon Venere i Mekura sa Jupiterom ipak će vas jednim dijelom sačuvati od loših okolnosti, ali vam i pomoći da bolje zaradite.

Ljubav. Merkur, vladar vašeg znaka, ove je sedmice u kvadratnom aspektu sa Marsom iz polja ozbiljnih partnerstava i braka. U ovom periodu je teško ostvariti zadovoljavajuću komunikaciju sa voljenom osobom, ali nije nemoguće pa je bitno da se potrudite. Vi i partner očigledno morate da riješite neka važna pitanja i to neće biti lagan i miran proces.

Slobodni Blizanci će trigon Venere, koja vlada njihovim poljem ljubavi, sa planetom Jupiter, dočekati raširenih ruku. Odličan aspekt ne samo da se zaljubite, već i da uđete preko noći u vrlo zanimljivu ljubavnu priču. Poznanstvo najprije može ići kroz posao ili će vas sa ovom osobom upoznati kolega ili prijatelj.

Zdravlje. Moguće su alergijske reakcije. Takođe, treba biti oprezan prilikom fizičkih aktivnosti, ali i u saobraćaju, jer postoje mogućnosti za povrede.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info