Bik: Sedmični horoskop za period od 26.02. do 04.03.2018.

0

Posao. Neće biti lako doći do nekih dogovora, ali to ne znači da trebate automatski da odustanete čim se pojave prve prepreke. Trigon Venere i Jupitera i te kako vam može donijeti realizaciju, ali budite svjesni da će dogovori povremeno biti malo naporni, čak obojeni pritiskom ili negativnom energijom.

Sa malo dobre volje i spremnosti na kompromis, sve vi ovo možete okrenuti u svoju korist i napraviti zaista dobre poslovne dilove. Stoji vam mogućnost realizacije nečega što odavno priželjkujete ili očekujete.

Ljubav. Pronalaženje zajedničkog jezika sa partnerom nešto teže funkcioniše tokom ove sedmice. Nije baš da je strašna situacija, ali svako malo pa dođe do problema i rasprava. Voljena osoba umije da vas “ubode” vrlo nezgodno svojim riječima i postupcima i vama se povremeno čini da uopšte ne obraća pažnju na to kako se vi osjećate i šta želite. S druge strane, vaše će riječi i postupci biti obojeni prejakom potrebom za sigurnošću koju partner sada ne može da vam pruži.

Ukoliko ste slobodni, trigon Venere i Merkura sa Jupiterom donosi vam i mogućnost poznanstva, ali i ulaska u vezu i zaljubljivanja. Da su ovo izuzetno lijepi i podsticajni aspekti, jesu, ali oni ne znače automatski da će ovaj odnos trajati i biti dobar.

Zdravlje. Stomak vam je osjetljiva tačka, ali i urogenitalni trakt i krvni sudovi kod starijih Bikova.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info