Pet razloga da odmah nabavite ovu potrošačku karticu

0

Jeste li ikad maštali o tome kako bi bilo idealno da vas nagrade tamo gdje redovno kupujete? Bilo bi lijepo, ali ste možda pomislili da zvuči previše savršeno. U Tropic marketima to je moguće zahvaljujući kartici Klub osmijeha!

Brojne pogodnosti koje nudi ova kartica, privlače sve više ljudi koji su zainteresovani da je imaju prilikom kupovine u nekom od naših marketa. Do kartice mogu doći sve punoljetne osobe koje su zainteresovane za uštedu i brojne popuste.

Upravo ova pogodnost privlači brojne kupce u našim marketima, a nabavka i korištenje kartice sasvim su jednostavni.

Sve što treba da uradite jeste da posjetite neku od poslovnica i ispunite prijavnicu. Međutim, ako niste u mogućnosti da to učinite, dostupna vam je i online pristupnica.


Jedna od bitnijih stvari koju je potrebno da znate, kada budete razmišljali da li da nabavite karticu, jeste što je kartica potpuno besplatna! Da, tako je – nećete morati dodatno plaćati kako biste postali član Kluba osmijeha.

Mogućnost plaćanja bodovima

Bodovi se dodjeljuju prilikom svake kupovine veće od 7 KM, u svim Tropic i mojMarket trgovinama, bez obzira na način plaćanja. Bonitetni bodovi sabiraju se na računu vaše kartice.

Sakupljanje traje 6 mjeseci i to od 1. februara do 31. jula i od 1. avgusta do 31. januara.

Redovnim korišćenjem kartice sakupljate bodove kojim u konačnici plaćate vašu kupovinu u Tropic ili mojMarket trgovinama, te ostvarujete dodatnu uštedu.

Dodatne kartice za sve članove porodice

Ukoliko želite porodično da štedite i skupljate bodove i to je apsolutno moguće. Dodatna kartica vam omogućuje da sa članovima porodice sakupljate bodove, a veći broj bodova donosi i veće uštede.

Nije bitno koliko kartica imate, ali je bitno da znate da se bodovi zbrajaju zajedno i prebacuju na glavnu karticu sa koje se i koriste.

Ako ste odlučili da nabavite dodatnu karticu, samo popunite podatke osobe koja će je koristiti.

Stanje dostupno u svakom trenutku

U vrijeme tehnološkog napretka, u svako doba možete provjeriti stanje na vašoj kartici.

Ne morate odlaziti u market i čekati u redu kako biste provjerili stanje vaših bodova, od toga vas dijeli samo jedan klik. Isto tako, svakom korisniku dostupna je besplatna info linija, na broj 0800 50 243, a putem koje možete saznati više informacija o dnevnim i mjesečnim ponudama u marketima te, takođe, provjeriti i trenutno stanje bodova.

Međutim, bitno je naglasiti da sve dodatne informacije možete dobiti putem e-mail-a [email protected]

Moderan dizajn

Naravno, mislili smo i na izgled kartice. U ponudi su tri dizajna i svi su jednako kreativni. Kada vidite kako izgledaju, neće vam biti jednostavno da odlučite koju želite svakodnevno da koristite. Na njima su vesele boje koje će kupovinu učiniti još ugodnijom.

Različiti izgledi vam omogućuju da izaberete onu koja vas najbolje opisuje. Svaka od njih ima iste pogodnosti, a samo je dizajn drugačiji.

Zašto da mijenjam karticu koju već imam?

Ako ste korisnik stare kartice Club Card i Klub osmijeha, možda ste se zapitali zašto da mijenjate karticu koju već imate. S novom karticom imate mogućnost ostvariti veću uštedu, jer je povećana visina popusta koji možete realizovati sakupljenim bodovima.

Osim mogućnosti veće uštede, dobićete još jednu nagradu. Riječ je o dodatnih deset bodova na novoj kartici.

Sada, kada imate toliko razloga zašto da nabavite karticu, u kupovinu ćete ići ne razmišljajući samo o tome koliko ćete potrošiti, nego i koliko ćete da uštedite.

Računajte na uštedu, jer Klub osmijeha mami osmijehe na lica!

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info