Vrhunski dizajn i ručna izrada najzad u Banjaluci: Barrel Bay po prvi put u BiH!

0

Novi brend naočala Barrel Bay, koji je već osvojio srca trendsetera u regionu, najzad je stigao u BiH, tačnije u Banja Luku i to u Zoom optiku.


Svi oni koji žele moderan dizajn s primjesama klasike, pristupačne cijene ali vrhunski kvalitet koji potiče od ručne izrade, sada mogu da pronađu i više od jednog modela za sebe.


Nova kolekcija koja je predstavljena u Zoom optici reinterpretira neke od poznatih, klasičnih formi naočala sa retro oblicima 50ih, 60ih i 70ih godina prošlog vijeka. Ono što je posebno kratkeriše je model koji dolazi u plišanoj izvedbi u crnoj i bordo boji koju svaka trendseterka mora imati u svojoj kolekciji.


Ono što je među najvažnijim osobinama svih modela Barrel Baya je prilagodljivost i nosivost uz većinu modnih stilova, što ih čini vrlo zanimljivim modnim dodatkom.


Kvalitet dolazi kao šlag na kraju, jer svi Barrel Bay modeli dolaze sa staklima sa UV 400 filterom koji garantuje sigurnost i zdravlje vašeg oka.


Svoj omiljeni model za ovu sezonu potražite na Facebook stranici optike Zoom koja će vam odabrani model besplatno dostaviti bilo gdje u BiH.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info