Vodolija: Sedmični horoskop za period od 12.02. do 18.02.2018.

0

Posao. Pokušajte da “iskulirate” neke situacije vezane za posao, naročito za nadređene osobe, jer postoji mogućnost za veće rasprave ili problematična dešavanja. Energiju koju sada nosite usmjerite na drugu stranu – završite neke obaveze iz prethodnog perioda i posvetite se komunikaciji sa poslovnim partnerima, jer je neophodno da dogovorite nove uslove poslovanja.

Ne budite nestrpljivi po nekim pitanjima, potrebno je da sačekate pravi trenutak da biste mogli da djelujete.

Ljubav. Pomračenje Sunca i mlad Mjesec dešavaju se tokom ove sedmice u vašem polju ličnosti. Pošto Sunce vlada vašim ozbiljnim emotivnim i bračnim partnerstvima, evidentno je da će se ova astrološka pojava odraziti baš u odnosu vi – voljena osoba. Simbolika je višestruka – vi možete promijeniti stav i odnos prema partneru, može doći do okončanja nekih veza u narednom periodu, ali kod nekih od vas ovaj će aspekt donijeti i novu osobu u život i to kroz tajnu vezu. Ne znači da će se dešavanja pokrenuti odmah, ali i to je moguće, pošto u vašu blizinu već dolazi osoba koja će vas zainteresovati.

Što se tiče slobodnih, poslovni segment vam pruža mogućnosti da se zaljubite na prvi pogled, potpuno neočekivano.

Zdravlje. Stariji pripadnici ovog znaka mogli bi imati probleme sa venama i krvnim sudovima. Mlađa generacija – regulišite svoje navike u ishrani.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info