Vaga: Sedmični horoskop za period od 12.02. do 18.02.2018.

0

Posao. Ulažete dosta energije u posao, a evidentno je da trenutno niste zadovoljni kako se situacija u ovom segmentu odvija. Čini vam se da dogovori ostaju nedorečeni, da se sve prolongira i odlaže na neodređeno vrijeme od onoga što vam je bitno.

Pustite neka se stvari dešavaju svojim tokom, jer na njega trenutno ne možete uticati, a vi se više usmjerite na obaveze koje ste zapostavili i koje čekaju da budu završene. Privatnici, obnavljate jednu saradnju koja se ranije pokazala dosta uspješnom.

Ljubav. Neka ponašanja emotivnog ili bračnog partnera definitivno vam ne odgovaraju, ali za sada još uvijek mudro ćutite, čekajući da se otvori pravi momenat da biste mogli da kažete ono što imate. Trenutno ste naglašeno emotivni pa je pitanje koliko su vaše primjedbe zaista realne, a koliko su obojene nesigurnošću i potrebom da vam voljena osoba pokazuje neuporedivo više pažnje nego što to inače čini.

Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka, trenutno ste prilično okupirani nekim drugim životnim stvarima i premalo vremena imate za razmišljanje o ljubavi. Moguće je da vam se neko dopada, ali ne povlačite konkretne poteze. Neki od vas će pokušati da ostvare kontakt sa bivšim partnerima.

Zdravlje. Starije Vage mogu imati uroloških problema tokom ove sedmice. Kod mlađih pripadnika znaka problemi sa ishranom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info