Strijelac: Sedmični horoskop za period od 12.02. do 18.02.2018.

0

Posao. I ova sedmica u koju ulazite je iscrpljujuća po vas, ali svakako ćete imati razloga da budete zadovoljni onim što ste ostvarili. Možete tokom ove sedmice ostvariti neke kvalitetne dogovore ili dobiti zanimljivu ponudu, poziv za saradnju od nekoga koga veoma cijenite u poslovnom smislu.

Ipak, ne bi trebalo da se zalijećete u neke nove priče dok dobro ne razradite strategiju i ne izanalizirate koliko biste vi mogli da se snađete u onome što vam se nudi. Ako radite sa inostranstvom, stoje vam velike obaveze.

Ljubav. Ne samo da odnos sa emotivnim ili bračnim partnerom i dalje ne funkcioniše, već se otvaraju i neke nove mogućnosti, kroz tajne odnose. Neko ko je iz vaše okoline, a sa kim ste se upoznali preko prijatelja ili društvenih mreža i te kako bi mogao zagolicati vašu pažnju. Jake mogućnosti za početak paralelnog odnosa sredinom sedmice. Sa partnerom ćete imati izrazito lošu komunikaciju… Možda je tajna priča vaš “bijeg” od trenutnih dešavanja.

Što se tiče slobodnih, evidentno je da privlačite pažnju i da je više osoba zainteresovano za neki tip kontakta sa vama. Vas trenutno najviše vuku jake strasti i pitanje je da li možete ostvariti bilo kakav tip stabilnije ljubavne priče.

Zdravlje. Stariji pripadnici znaka mogli bi da provjere nivo šećera i masnoća u krvi. Kod mlađih – mogućnosti za padove i povrede.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info