Škorpija: Sedmični horoskop za period od 12.02. do 18.02.2018.

0

Posao. VKomunikacija sa šefovima bi mogla biti problematična tokom ovog perioda, ali samo ako vi budete zanemarivali obaveze koje imate. Ukoliko se držite rasporeda I sve završavate na vreme, nećete imati poteškoća ni kritika na svoj račun. Generalno gledano – prelazak Venere u znak Riba I pozicija vašeg vladara u znaku Strelca najviše odgovaraju onim Škorpijama koje rade sa strancima ili koje su u pregovorima sa njima. Ostali – iako uz mnogo truda, polako napredujete sa realizacijom planova.

Ljubav. Venera, vladarka partnerskih odnosa, u tranzitu je kroz vaše polje ljubavi. Evidentno je da postoji osoba koja bi željela dublji kontakt sa vama, ali je vi ili ne primjećujete ili je u ovom trenutku vaša pažnja rasuta na više strana. Ipak, u drugom dijelu sedmice moguće je da će doći do bolje komunikacije između vas dvoje, čak i susreta. Ovo bi mogao biti početak jedne stabilne ljubavne priče.

Što se tiče Škorpija u emotivnim vezama, partner vam u ovom trenutku posvećuje dovoljno ljubavi i pažnje, što vama izuzetno prija. Mogli biste da razmislite da odvojite više vremena za voljenu osobu i da joj uzvratite istom mjerom. Ukoliko ste u braku, više nervoze je prisutno u vašem odnosu tokom ovog perioda.

Zdravlje. Starijima – žuč, jetra, krvna slika. Kod mlađih Škorpija – potrebno vam je više rekreacije i fizičkih aktivnosti da biste se osjećali dobro.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info