Ribe: Sedmični horoskop za period od 12.02. do 18.02.2018.

0

Posao. Neke dileme ćete morati sami sa sobom da riješite u ovim danima i da ne dozvolite da vam naprave problem u svakodnevnom funkcionisanju. Ukoliko ste napeti zbog neke osobe ili osoba iz svoje svakodnevne radne sredine, tražićete način da ovo jednom za svagda riješite i okončate.

Generalno gledano, neke stvari vam sada dolaze lakše nego inače i trebalo bi da iskoristite ovaj pozitivan uticaj, naročito kroz traženje podrške od autoriteta ili osoba koje su vam nadređene.

Ljubav. Sa tranzitnom Venerom u polju ličnosti, Ribe će bez velike muke osvajati pripadnike suprotnog pola. Sigurno je da ćete imati više udvarača nego inače, vaše je samo da odredite da li je neko od njih pravi za vas. Pojedini, koji streme ka prošlosti, mogu tokom ove sedmice ostvariti jak kontakt sa bivšim partnerom, koji bi donio susret koji će obradovati obje strane. Ukoliko za prošlost niste zainteresovani, a trenutno nema ni neke ozbiljnije “prilike” oko vas, nemojte brinuti – već naredna sedmica donijeće novu osobu u vaš život.

Što se tiče zauzetih: i dalje ne funkcionišete baš skladno, ali se situacija polako popravlja, naročito od drugog dijela sedmice. Neke probleme ste uspjeli konačno da riješite.

Zdravlje. Niste baš uvijek fokusirani i možete se u nepažnji povrijediti, pasti. Takođe, previše se opterećujete razmišljanjima i brigom pa možete povremeno imati problem sa spavanjem.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info