Rak: Sedmični horoskop za period od 12.02. do 18.02.2018.

0

Posao. Poslovna svakodnevnica i dalje je puna uzbuđenja koja su jednim dijelom pozitivna i podsticajna, a drugim vam donose ne baš sjajne odnose sa kolegama. No, to je sada u drugom planu – bitno je da je vaš nastup drugačiji, da imate više inicijative, samopouzdanja pa nije ni čudo što će vam se otvoriti prilika za kontakt sa poslovno jakim ljudima.

Neke poslovne šanse i mogućnosti će se, za promjenu, pokrenuti neočekivano. Pojedini Rakovi mogu dobiti i ponudu za promjenu radnog mjesta ili unapređenje.

Ljubav. Prilika je da ove sedmice odnos sa emotivnim ili bračnim partnerom usmjerite nekim novim tokovima – uzbudljivijim, zanosnijim, sa manje opterećenja, a više podsticajnih dešavanja i dobre komunikacije. Zaboravite ono što je bilo, a nije valjalo i napravite nov početak za vas dvoje. Naravno, ne morate tako: možete aspekte koji su aktuelni iskoristiti i na drugačiji način, time što ćete pojačati nervozu, stres, tvrdoglavost, a samim tim i dodatno destabilizovati odnos sa voljenom osobom. Na vama je na koju ćete stranu.

Što se slobodnih tiče, ova je sedmica dušu dala da osvojite onu osobu koju želite. I ne samo osvojite – da joj potpuno zavrtite mozak i zajednički uplovite u jednu strasnu ljubavnu priču.

Zdravlje. Starijima stoji nepovoljna zdravstvena sedmica, osjetljivi ste i moguće su prehlade, viroze. Što se mlađih Rakova tiče, uglavnom ćete funkcionisati dobro.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info