Ovan: Sedmični horoskop za period od 12.02. do 18.02.2018.

0

Posao. Ova sedmica prosto miriše na impulsivnost i ishitrenost u poslovnom segmentu. Sve je ovo koliko toliko u redu ukoliko ste sami sebi gazda, ali ako radite za nekog, postoje mogućnosti za veće probleme sa autoritetima i nadređenima. Dobro razmislite prije nego što izjavite nešto ili prije nego što povučete neke poteze.

Mnogi Ovnovi osjećaju veliku potrebu da prekinu postojeće poslovne saradnje, da promijene posao ili da se osamostale. Sa ovakvim tipom odluka nikako ne treba žuriti.

Ljubav. Držite se čvrsto, dragi Ovnovi, a pri tome se misli na one koji su u braku ili emotivnoj vezi – od ove sedmice planete polako počinju da se sele u vaše polje tajni i znak Riba pa će iz dana u dan jačati mogućnosti da vam se neko podvuče pod kožu i u potpunosti vas opčini. Sa ovako jakim energijama, teško je odoljeti, a lako je prepustiti se da vas talas emotivne i seksualne opijenosti preplavi i odnese u pravcu tajnih ili paralelnih veza. Pošto u ovu sedmicu ulazite kroz kvadrat Urana iz vašeg znaka i Mjeseca, koji predstavlja polje doma, ovo je svakako upozorenje za vas – ako odete putem tajni, možete ugroziti ono što imate.

Što se slobodnih tiče, vi ste upali u neku prepisku preko interneta koja vam baš, baš prija…

Zdravlje. I u ovoj ste sedmici “ni tamo ni ovamo”, kada su imunitet i zdravlje u pitanju. Potrebno je da obratite više pažnje na sebe.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info