Lav: Sedmični horoskop za period od 12.02. do 18.02.2018.

0

Posao. Vodite računa o svojim potezima i odlukama, da ne biste “pali” u očima ljudi koji su vam poslovno važni. Ako igrate pametno i promišljeno, možete očekivati nove poslovne ponude, otvaranje novih mogućnosti za saradnju i podršku od strane autoriteta.

Generalno gledano, period za promjenu je nastupio, pogotovo što ove sedmice imate mlad Mjesec u polju koje vlada partnerstvima i saradnjama. Nekima od vas otvoriće se i velike prilike kroz dogovore sa strancima. Moguća su i poslovna putovanja van zemlje.

Ljubav. Pomračenje Sunca pa još u polju partnerstava, definitivno je događaj koji donosi veliku količinu energije, a od vas će zavisiti u kojem ćete pravcu ovu energiju usmjeriti. U svakom slučaju, trebalo bi da se klonite od rasprava sa voljenom osobom, jer je malo vjerovatno da će od njih bilo šta pozitivno izaći. S druge strane, nekima od vas će ovi dani otvoriti mogućnost za ulazak u paralelan odnos, a ako se nešto tog tipa dogodi, budite svjesni kakve posljedice može donijeti.

Što se tiče slobodnih Lavova, udvaranje trenutno postoji od strane dvije osobe prema vama. Sa jednom imate odlično razumijevanje I komunikaciju, ali vam je druga fizički mnogo privlačnija. Na vama je na koju ćete se stranu okrenuti.

Zdravlje. Starija generacija će imati pad imuniteta, dok bi mlađi Lavovi tokom ove sedmice mogli imati probleme sa nesanicom ili glavoboljama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info