Jarac: Sedmični horoskop za period od 12.02. do 18.02.2018.

0

Posao. Pomračenje Sunca i mlad Mjesec u vašem polju finansija i posla govore o poslovnom zaokretu koji vas čeka u narednom periodu. Već od ove sedmice mogu krenuti zanimljive ponude, interesantne informacije i kontakti sa osobama koje žele da vas uključe u svoje projekte.

Polako se otvaraju i veće prilike onima koji su nezaposleni. Stoji da je sedmica pred vama prilično užurbana, ali je u isto vrijeme vrlo podsticajna po vas, jer će vas aktivirati i dati vam snagu i volju da ostvarite ono što ste zamislili.

Ljubav. Nepovoljna pozicija Mjeseca, planete koja vlada vašim ozbiljnim partnerstvima, sa kojom ulazite u ovu sedmicu, govori o nekim napetim momentima koji će se odvijati na relaciji između vas i voljene osobe. Prva polovina sedmice dosta je zahtjevna u ovom segmentu i biće potrebno puno razumijevanja, i strpljenja i jedne i druge strane, da biste je prevazišli. No, kao i do sada – strasti će se smiriti, a vas dvoje ćete uspjeti da pronađete zajednički jezik po pitanjima koja vas muče.

Što se tiče slobodnih, malo ste se promrdali, pokrenuli – češće izlazite i spremni ste da se opustite i zabavite. Možete upoznati nekog posredstvom prijatelja, ali stoje mogućnosti i za zanimljivu osobu koja živi negdje u vašoj okolini.

Zdravlje. Starijim Jarčevima – pritisak, krvni sudovi. Što se mlađe generacije tiče, potrebno vam je više fizičkih aktivnosti da biste se riješili mentalne napetosti.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info