Djevica: Sedmični horoskop za period od 12.02. do 18.02.2018.

0

Posao. Ulazite u ovu sedmicu sa svojim vladarom Merkurom spaljenim od strane Sunca u polju poslovne svakodnevnice i odnosa sa kolegama, što će vam donijeti presiju da završite sve poslovne obaveze na vrijeme, ali će vam svakako donijeti i nešto lošiju komunikaciju sa onima koji su oko vas.

Tenzija će svakako biti prisutna na dnevnoj bazi pa bi valjalo da obratite pažnju i na komunikaciju i razumijevanje sa autoritetima. Imaćete problem sa organizacijom, ali i koncentracijom. Morate biti fokusirani na posao.

Ljubav. Komunikacija sa partnerom ili voljenom osobom definitivno nije u ovoj sedmici nešto čime se možete pohvaliti. Trudili se ili ne trudili, ispada da vam se isto hvata – nikako po nekim pitanjima ne uspijevate da se dogovorite i pronađete zajednički jezik. Takođe, partner vam prebacuje da ste okrenuti samo sebi i da zanemarujete zajedničke aktivnosti, što donekle i jeste istina. Ako je za utjehu, već tokom naredne sedmice ćete izaći iz ovog neugodnog perioda.

Slobodni pripadnici znaka su okupirali svoje misli nekim koga upoznaju preko poslovnog segmenta. Ova osoba vas na svaki mogući način ostavlja “bez daha” – svojim izgledom, ponašanjem, stavom, komunikacijom sa vama. Zaljubićete se preko glave.

Zdravlje. Mogućnosti za povrede u nepažnji. Takođe, potrebno je da u saobraćaju budete skoncentrisani i obazrivi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info