Blizanci: Sedmični horoskop za period od 12.02. do 18.02.2018.

0

Posao. Ova sedmica aktivira sve ono što je vezano za inostranstvo i to u velikoj mjeri. Mogući su preokreti, iznenadne poslovne ponude, ali i prekidi saradnji i neočekivani problemi. Prosto – budite spremni na sve.

Generalno gledano, sedmica važnih informacija i dogovora. Možete saznati nešto što vam je vrlo bitno za dalje funkcionisanje na postojećem radnom mjestu. Tranzit Venere kroz polje karijere otvara Blizancima velike šanse da napreduju, ali i da ostvare jake kontakte sa autoritetima, čak i šefovima.

Ljubav. Ni ova sedmica nije baš lagana onima u emotivnim vezama i brakovima. Vi kao da ne želite ili ne možete da sagledate situaciju sa partnerove tačke gledišta i nije ni čudo što nikako između vas dvoje da se stvori potrebna ravnoteža da biste mogli da funkcionišete normalno. To ne znači da između vas nema emocija, one nisu sporne uopšte, ali kada je komunikacija u pitanju, kao da govorite potpuno različitim jezicima. No, ako je za utjehu, ovakva vam situacija stoji još ove sedmice, od naredne ulazite u jednu mirniju fazu.

Kod slobodnih: jednoj osobi se zaista dopadate i ona polako “plete mrežu” oko vas. Nekima od vas stoji mogućnost ulaska u burnu avanturu sa osobom koja ne živi u vašem gradu.

Zdravlje. Oprez u saobraćaju, naročito na dužim putovanjima. Kod mlađih Blizanaca moguće su sportske povrede, naročito donjeg dijela nogu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info