Bik: Sedmični horoskop za period od 12.02. do 18.02.2018.

0

Posao. Ova vam je sedmica dobra za kontakte sa strancima, ali i za postavljanje poslovnih odnosa na neke stabilne temelje. Jedino što ne smijete u ovom trenutku da uradite jeste da žurite, pustite da dogovori i planovi idu nekim svojim tokom. Neko vam može jako pomoći svojim savjetima i podrškom, možda stariji kolega ili neko kome jako verujete.

Pomračenje Sunca u vašem polju karijere govori o promjeni statusa ili o zaokretu u poslovanju koji vas čeka u narednom periodu.

Ljubav. Partner će vam možda tokom ovog perioda zamjeriti da ste se ućutali, povukli u sebe i više niste zainteresovani za neke zajedničke izlaske, druženja sa prijateljima ili više aktivnosti sa njim. Vi niste loše, ali vam je potrebno da malo razmislite o nekim situacijama u odnosu sa voljenom osobom i trenutno vam najviše odgovara da budete u bliskijem kontaktu samo sa pojedinim prijateljima. Vrlo brzo ćete se vi vratiti u neko “normalno” funkcionisanje, moguće već u drugom dijelu ove sedmice.

Što se tiče slobodnih, ostvarili ste kontakt sa nekim iz prošlosti i pomalo ste počeli da maštate o ovoj osobi i da se nadate nekim konkretnijim dešavanjima sa njom. Ne zanosite se dok ne vidite u kom pravcu cijela priča ide.

Zdravlje. Starijoj populaciji predlažemo da urade krvnu sliku, a svakako bi trebalo da provjere stanje krvnih sudova. Kod mlađih – meteoropatske reakcije.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info