Vodolija: Sedmični horoskop za period od 05.02. do 11.02.2018.

0

Posao. Planete u vašem znaku sada su u kvadratu sa Jupiterom iz polja karijere, što vam svakako otežava kontakte sa saradnicima, donosi previše posla i čini da se trošite do krajnjih granica. Jeste, sve ovo izgleda vrlo komplikovano, ali ne znači da ne možete da se izborite sa tim.

Sada imate nekih problema i sa nadređenima i autoritetima. Trudite se da poboljšate komunikaciju, a ukoliko to druga strana odbija, bolje se povucite. Nemojte se inatiti i tvrdoglaviti sa onima koji su iznad vas, jer ne možete pobijediti.

Ljubav. I vaši i partnerovi postupci su u ovoj sedmici povremeno ishitreni, hiroviti, promjenjivi pa nije ni čudo što se teško usaglašavate i što imate problema da održite neku stabilnu i kvalitetnu komunikaciju. Ono što je naročito bitno jeste da ste oboje skloni da previše dramite i preuveličavate sve ono što se dešava pa bi bilo odlično da pokušate da sjednete i porazgovarate na koji način ovo možete riješiti. Ako ne može drugačije, dajte više prostora jedno drugom.

Slobodne Vodolije idu iz krajnosti u krajnost. Ili “napadaju” ili se pak povlače u ćutanje, osjećajući se nesigurno i sputano. Ukoliko postoji osoba koja vam se dopada, možda je najbolje da je pustite da ona “vodi igru”, pošto vi očigledno sada niste sposobni za to.

Zdravlje. Sem problema sa ishranom i kilogramima, tokom ove sedmice možete imati i tegobe zbog promjenjivog vazdušnog pritiska. Kod starijih, grlo i pluća su osjetljivi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info