Vaga: Sedmični horoskop za period od 05.02. do 11.02.2018.

0

Posao. Bilo bi dobro da u ovoj sedmici ne žurite po nekim bitnim pitanjima, pogotovo ako su u pitanju poslovne ponude, koje mogu da se vezuju i za inostranstvo. Sve izgleda maltene pa bajkovito, ali dalji razvoj situacije možda i neće biti u skladu sa vašim očekivanjima. Zato, sjedite i dva puta razmislite prije nego što se obavežete na nešto.

Generalno gledano, povremeno ćete biti pod tenzijom zbog pritiska saradnika na vas da se nešto završi prije zadatih rokova. Provjerite sve ono što se vezuje za dokumentaciju i ugovore.

Ljubav. Vrlo promjenjiva osjećanja prisutna su i kod vas i kod partnera tokom ove sedmice. Oboje se možete osjećati nesigurno i biće naglašena ljubomora i pokušaji da otkrijete da li druga strana nešto krije od vas. Potrebni su vam oboma dokazi ljubavi i pažnje, a do njih će biti teško doći. U ovakvim danima ne treba praviti rasprave, a kamoli donositi neke važne odluke, jer sve izgleda mnogo gore i komplikovanije nego što zaista jeste. Sačekajte da se neke stvari razjasne same od sebe i vidjećete da ste pravili problem bez problema.

Slobodni pripadnici ovog znaka mogu se preko glave zaljubiti u nekog ko djeluje prosto opčinjavajuće na vas. No, prije nego što se zatrčite, prvo provjerite da li je ova osoba slobodna.

Zdravlje. Možete tokom ove sedmice imati probleme sa spavanjem. Savjetuje vam se i da povedete računa o ishrani, jer vjerovatno pretjerujete.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info