Strijelac: Sedmični horoskop za period od 05.02. do 11.02.2018.

0

Posao. Brza sedmica, u kojoj ćete biti non stop “na vezi” sa saradnicima ili poslovnim partnerima. Biće problema koji će se javljati, a biće i nekih teškoća u komunikaciji, za koje će vam trebati mnogo strpljenja da ih prevaziđete.

Naradićete se i natrčati i napričati baš mnogo. No, bitno je da će biti i rezultata kojima ćete moći da budete, makar djelimično, zadovoljni. U ovoj vam se sedmici može ponuditi nešto novo, o čemu biste trebali da razmislite, ali nikako da odlučujete na brzinu. Dajte sebi dovoljno vremena i prostora.

Ljubav. Jupiter, vaš vladar i Merkur, planeta koja vlada vašim vezama i brakovima, ove su sedmice u aspektu kvadrata, što svakako neće povoljno uticati na komunikaciju i odnos sa partnerom. Još ako ste neke stvari prećutkivali jedno drugom u proteklom periodu, sada se otvara prilika da ih iznesete na dnevni red, naravno, na najkomplikovaniji i najburniji način. Bez obzira na to što je Saturn izašao iz vašeg znaka i “oslobodio vas”, očigledno je da vaše bitne emotivne relacije imaju još dugačak put do smirivanja.

Slobodni možda ni sami ne znaju šta tačno žele od ljubavi u ovoj sedmici. Ili ćete “juriti” za osobama koje su zauzete ili ćete pak imati neobavezne izlete sa suprotnim polom.

Zdravlje. Moguće je da ćete se u ovoj sedmici više trošiti i iscrpljivati pa će i imunitet biti na klackalici. Starija populacija neka povede računa o hroničnim tegobama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info