Škorpija: Sedmični horoskop za period od 05.02. do 11.02.2018.

0

Posao. Poslovni segment ove sedmice funkcioniše promjenjivo, ali je takođe moguće da su vaša očekivanja prevelika pa onda nećete biti zadovoljni onim što uspijete da realizujete. Ukoliko očekujete pomoć ili podršku od nekog, moguće je da će ona izostati i da ćete se naći prepušteni sami sebi.

U suštini, ne bi trebalo da se oslanjate na druge tokom ove sedmice, jer je malo vjerovatno da mogu ispuniti svoja obećanja. Privatnici bi trebalo da provjere dokumentaciju i srede papirologiju i dozvole i to što prije.

Ljubav. Ni vi ni emotivni ili bračni partner niste trenutno u nekom najboljem momentu za razumijevanje i povezanost. Kao da oboje vodite neku svoju politiku, teško se uklapate i teško pronalazite zajednički jezik. Još je komplikovanija situacija ako iz nekog razloga ne vjerujete baš u potpunosti jedno drugom, jer ćete tada oboje biti dodatno sumnjičavi i opterećeni vjernošću druge strane.

Slobodni pripadnici znaka kriju simpatije i naklonost koju osjećaju prema nekom. Trudite se da zadržite hladnu glavu i neki opušten stav, ne shvatajući da na taj način udaljavate ovu osobu od sebe, jer ona postaje nesigurna i smatra da vam se ne dopada. Ovo je neko ko je vrijedan vašeg truda i trebalo bi da se otvorite više.

Zdravlje. Kod nekih od vas može doći do problema sa spavanjem, ali i sa krvnim pritiskom. Takođe, moguće su meteoropatske glavobolje i reakcije kod hroničnih bolesnika.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info