Ribe: Sedmični horoskop za period od 05.02. do 11.02.2018.

0

Posao. Neke lošije situacije uglavnom se vezuju tokom ove sedmice za komunikaciju sa saradnicima i kolegama. Ne bi bilo iznenađenje ni da u nekom trenutku otkrijete da neko iz vašeg najbližeg okruženja širi priče o vama ili radi protiv vas. Da će te se nervirati oko ovoga, hoćete, ali nemojte da dozvolite da to utiče na kvalitet vašeg rada i na vaša dostignuća.

I pored ovoga, vi ćete uspevati da napravite dobre dogovore, da završite obaveze koje su vam važne, iako će žurba i jak tempo biti dosta naglašeni.

Ljubav. Opet je komunikacija problem kod onih u emotivnim vezama i brakovima. Nikako ne uspijevate da pronađete kompromis po nekim pitanjima i oboje ste ubijeđeni da ste u pravu. Kod nekih parova ovo može ići čak i u pravcu dubljeg distanciranja ili pak “traženja utjehe” u nekoj drugoj osobi. To je pogrešan potez i može vam samo donijeti dodatne probleme.

Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka, da će dešavanja sa suprotnim polom biti, to je više nego izvijesno. Sad, da li će to ići u pravcu nekih ozbiljnih priča ili će ostati samo na nivou zanosa, sanjarenja, avanture, trenutno je jako teško reći. Možda je najbolje da pustite da vrijeme odredi šta je pravo za vas.

Zdravlje. Psiha vam je malo destabilizovana, a vi čim ste nervozni i pod stresom automatski imate i pad imuniteta. Čuvajte grlo i pluća.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info