Rak: Sedmični horoskop za period od 05.02. do 11.02.2018.

0

Posao. Ove sedmice pokušajte da budete nešto taktičniji, prvenstveno kada su dogovori u pitanju. Sa kolegama odnos nije savršen, ali uz malo kompromisa svaki dogovor je moguće napraviti. Neke novosti i informacije dolaze do vas, ali je pitanje sada da li se na njih možete u potpunosti osloniti pa slavlje ostavite za drugu priliku, kada dobijete zvaničnu potvrdu da je ovo tačno.

Ukoliko sarađujete sa strancima, može doći do manjih problema sa dokumentacijom ili dozvolama koje su vam potrebne.

Ljubav. Neko vas baš intrigira i zanima, iako o ovoj osobi ne znate mnogo, a ni ona se ne trudi da vam da neki veći uvid u svoju ličnost i dešavanja kod sebe. Možda ne krije ništa od vas, nego je po prirodi pomalo zatvorena, ali za svaki slučaj ne bi trebalo da pravite “račun bez krčmara” i da već sebe vidite u srećnoj emotivnoj priči sa svojom srodnom dušom. Pustite neka se sve ovo razvija polako, a vrijeme će pokazati da li se oko ove osobe zaista vrijedi truditi.. Takođe, Rakovima koji su slobodni može da se dopadne i neko s kim su u kontaktu preko društvenih mreža.

Ukoliko ste zauzeti, nemate neki savršen odnos trenutno, ali uspijevate da se uklapate kada je to potrebno. Vežu vas zajednički interesi i planovi.

Zdravlje. Ukoliko imate probleme sa holesterolom ili šećerom, u ovim bi danima trebalo da povedete više računa o sebi ili da odete na kontrolu kod ljekara.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info