Ovan: Sedmični horoskop za period od 05.02. do 11.02.2018.

0

Posao. Vaš vladar Mars je tokom ove sedmice u kvadratnom aspektu sa Neptunom pa se vama ne savjetuje da idete nekim “zaobilaznim putevima”, kada je posao u pitanju. S druge strane, ovaj aspekt može vam donijeti nesigurnost i zabrinutost, pogotovo ako neko iz vašeg okruženja širi neistine o vama ili pokušava da vam potkopa ugled.

Potrudite se da budete maksimalno ažurni i da svoje obaveze izvršavate čim dođu na dnevni red, jer možete zaboraviti nešto značajno, što će vam napraviti problem.

Ljubav. Ovnovi koji su u dužim emotivnim vezama počeće ozbiljno da se bave razmišljanjima u pravcu ozvaničenja odnosa ili makar početka zajedničkog života. Međutim, možda ovaj period i nije toliko povoljan za donošenje tako važnih odluka. Ipak sačekajte još neko vrijeme, čisto da budete sigurni sto posto u svoje namjere. Onima u braku – neke sitne trzavice početkom sedmice, čisto da započnete sedmicu u “velikom stilu”. Ostatak ovog perioda je korektan i miran.

Slobodne Ovnove će neko da opije, da zanese, toliko će se zaljubiti da neće znati gdje je desno, a gdje lijevo. Da li će doći do konkretizacije odnosa i početka veze, to je još pod znakom pitanja.

Zdravlje. Čuvajte grlo i pluća, jer su posebno osjetljivi ove sedmice i očas posla od lake prehlade možete navući bronhitis. Takođe, stoje vam mogućnosti za alergije, čak i trovanje hranom i stomačne viruse.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info