Lav: Sedmični horoskop za period od 05.02. do 11.02.2018.

0

Posao. Osjećate se zarobljeno u nekim okolnostima, poslovima, dogovorima, a koje u ovom trenutku niste u mogućnosti da promijenite. Stvari izgledaju nerješivo samo na prvi pogled, moguće je da ćete neke od zastoja i blokada i uspjeti da prevaziđete tokom sedmice.

Takođe, povećan obim poslova i obaveza donosiće vam da po mnogim pitanjima žurite, a biće teško ispoštovati vremenske rokove koji su vam dati. Kratkotrajni problemi sa dokumentacijom ili dogovorima mogu biti riješeni za par dana.

Ljubav. U emotivnim vezama i brakovima postoje istovremeno vrlo intenzivna osjećanja prema voljenoj osobi ili partneru, ali postoje i problemi koje ne možete zanemariti i praviti se da ih nema. Sve ovo vam može donositi da se povremeno osjećate nesigurno i previše emotivno, slabo, dok ćete imati i druge faze u kojima ćete pokušavati da nametnete svoju volju i gospodarite. Ova nestabilnost će potrajati tokom cijele sedmice.

Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka, misli vam se često okreću prema jednoj osobi, ali trenutno ne vidite način da se odnos pokrene u jačoj mjeri ili konkretizuje. Moguće je da je ova osoba udaljena od vas ili da u ovom periodu ne postoji mogućnost za češće susrete ili komunikaciju.

Zdravlje. I dalje ste u periodu energetskog pada, koji je sada još više izražen. Stariji Lavovi neka obrate pažnju na srce i pritisak, ali i na probleme sa bakterijama u mokraćnim kanalima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info