Jarac: Sedmični horoskop za period od 05.02. do 11.02.2018.

0

Posao. Iako će sedmica krenuti dosta mirno i statično, to će biti samo na njenom početku, ne zavaravajte se i ne opuštajte se. Vrlo brzo će doći gužva, mnogo posla i obaveza, ali će vrlo brzo doći i nerviranje zato što nekim osobama ne možete da objasnite da nisu u pravu i da griješe.

Umjesto što pokušavate nešto ovako, bolje je da se usmjerite na sopstvene obaveze, koje se gomilaju i čekaju na vas. Ne računajte mnogo na kolege, ali ne računajte ni na tuđa obećanja u ovoj sedmici, jer se neće realizovati.

Ljubav. Sa partnerom ćete uspijevati da se složite samo po onim pitanjima koja se vezuju za posao ili za novac. Oko svega drugog nemate pravu komunikaciju, a voljena osoba će vam često prebacivati kako u odnos ulaže mnogo više pažnje i poštovanja od vas. Vas lično će nervirati to što partner, sa vaše tačke gledišta, mijenja raspoloženje na svakih sat vremena i to nećete moći da podnesete niti da tolerišete. U suštini, najbolje bi bilo da se oboje posvetite svojim obavezama i zaboravite jedno na drugo makar na par dana.

Slobodni Jarčevi imaju osjećaj da se uzalud trude oko nekog i da je ta osoba gluva i slijepa na njihove pokušaje osvajanja. To samo tako izgleda na prvi pogled, jer vremenom se ova situacija veoma lako može riješiti.

Zdravlje. Hronični bolesnici bi trebalo da obrate pažnju, naročito oni koji imaju problem sa krvnim pritiskom. Kod mlađih Jarčeva moguće tegobe sa probavom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info