Djevica: Sedmični horoskop za period od 05.02. do 11.02.2018.

0

Posao. Čini vam se da neke stvari idu suviše sporo i uporno ćete pokušavati da ih “pogurate” iako će to dovoditi samo do kontra rezultata – do većeg kočenja i zastoja. Koliko god vam se žurilo, potrebno je da pustite da sve legne na svoje mjesto i samo se otvori, jer je to jedini način da sada stignete do svojih ciljeva.

Budite strpljivi, iako vam to neće lako pasti. Takođe, u ovom će periodu doći do nekih promjena u postojećim dogovorima, a koje će vas iznenaditi i neće vam baš odgovarati. Pokušajte da se prilagodite.

Ljubav. Moguće je da će u vašem emotivnom ili bračnom životu doći do nekih neusaglašenosti sa voljenom osobom, pogotovo ako ste oboje u ovom periodu prilično zauzeti i rijetko provodite vrijeme jedno s drugim. Bilo razloga za to ili ne i kod vas i kod partnera češće će početi da se javljaju znaci ljubomore i sumnje u iskrenost druge strane. Nemojte ćutati o stvarima koje vas muče, potrebno je da razgovarate i prevaziđete ove momente.

Ukoliko ste slobodni, a postoji osoba koja vam se dopada, morate pronaći pravi način da joj to i pokažete. Problem je u tome što ćete vi ili pretjerivati pa opsjedati porukama i pozivima drugu stranu ili pak ići u drugu krajnost i čekati da vaša simpatija sve sama shvati i pokrene.

Zdravlje. Imunitet vam je prilično promjenjiv u ovim danima. Stariji pripadnici znaka mogu imati respiratornih problema ili češće glavobolje. Takođe, opterećenost stomaka i želuca.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info