Blizanci: Sedmični horoskop za period od 05.02. do 11.02.2018.

0

Posao. Pripremite se unaprijed da vam ova sedmica neće biti nimalo lagana. To ne znači da će u njoj biti nekih strašnih dešavanja i velikih problema, ne. Prije označava da ćete se iscrpiti u obavezama na dnevnoj bazi, da ćete morati da se prilagođavate okolnostima ili zahtjevima onih sa kojima sarađujete i da ćete morati da održavate jedan jak tempo, sve vrijeme fokusirani na ono što radite, da ne biste pogriješili.

Naročitu pažnju obratite na dokumentaciju, a u dogovorima budite spremni na kompromisna rješenja.

Ljubav. Ukoliko ste u vezi, smatraćete da je parner previše kritički nastrojen, da vas opterećuje i da vam non stop drži pridike, a da za tako nešto nema pravog razloga. E sad, pitanje je koliko ste objektivni po ovom pitanju, pošto se mora priznati da se vi, sa partnerove tačke gledišta, ponašate prilično neodgovorno i neozbiljno. U suštini, najbolje bi bilo da pronađete “zlatnu sredinu” i da pokušate da oboje izađete nešto više ususret jedno drugom.

Što se tiče slobodnih Blizanaca, možete se zainteresovati za osobu koja je starija od vas, ali koja vas neodoljivo privlači nekom svojom mističnošću i izraženom seksualnošću. Dokle god ne očekujete ništa previše ozbiljno, svakako ćete uživati u dešavanjima sa ovom osobom.

Zdravlje. Sem načina ishrane, stariji Blizanci bi trebalo i da obrate pažnju na urogenitalni trakt. Mlađi će se uglavnom osjećati dobro.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info