Bik: Sedmični horoskop za period od 05.02. do 11.02.2018.

0

Posao. Ne držite se čvrsto za neke planove, jer je moguće da ćete tokom ove sedmice morati da ih promijenite i prilagodite se novonastalim okolnostima. Niste sigurni na koji način da shvatite i protumačite poteze poslovnih partnera i saradnika i razmišljate da li postoje neki skriveni motivi sa njihove strane, koji vam ne idu u korist.

Dosta toga vam u ovoj sedmici može biti obećavano, a jako malo ispunjeno pa se više oslonite na sebe, nego na druge. Očekuju vas i neki manji, ali nervirajući problemi sa dokumentacijom.

Ljubav. Slobodni Bikovi se mogu vrlo fino zagrijati za nekog, moguće za osobu koju upoznaju preko posla ili preko nekog od kolega. Očigledno je da i druga strana reaguje na vas, ali vam se ipak savjetuje nešto više opreza prije nego što se zatrčite u ljubavnu priču. Naime, nešto lošija pozicija planeta na nebu govori o tome da ova osoba možda nije u potpunosti iskrena, da nešto krije od vas ili da pak vi očekujete previše. Samo iz tog razloga, ukoliko je to moguće, ne prepuštajte se baš cijelim srcem.

Ukoliko ste zauzeti, moguće je da i vi i partner u ovom trenutku pokušavate da izazovete ljubomoru jedno kod drugog. Zaista je nejasno zbog čega to radite i zašto kvarite trenutni, dobar odnos.

Zdravlje. Mogući su problemi sa probavom, naročito kod starijih Bikova. Trebalo bi da neke namirnice izbacite iz jelovnika. Kod mlađih je moguć hormonski disbalans.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info