Ovih pet znakova pokazuju da niste tip žene za udaju

0

Ukoliko se ne osjećate loše zbog toga što još uvijek niste u braku, iako većina vaših drugarica jeste i ako vam nije stalno na pameti kada ćete i vi konačno dobiti taj prsten, ne brinite – sa vama je ipak sve u redu. I dalje živimo u svijetu u kojem se očekuje od vas, kao od mlade žene, da se skrasite i postanete majka, u čemu nema ničeg lošeg, ali isto tako je u redu i ako se vi ne prepoznajete u toj priči.

Ono što je bitno jeste da se dobro osjećate u svojoj koži. Sve vam ovo zvuči poznato? Evo koji znaci pokazaju da definitivno niste tip žene za udaju.

Teško vam je da obuzdate svoj slobodni duh


Brak je, koliko god da je srećan i pun ljubavi, uvijek pomalo i odricanje od seme sabe.

Spremnost u svakom momentu na kompromis i toleranciju, osobama kojima je teško da se odreknu svoje slobode, ne u seksualnom već u najširem smislu te riječi, može biti nepremostiv teret i uzrok njihovog stalnog nezadovoljstva.

Sami sebi ste apsolutni prioritet


U ovome ništa nije pogrešno – uvijek treba raditi na sebi i poboljšavati razne aspekte ličnosti, stremiti novim poslovnim uspjesima i slično.

Ukoliko to podrazumijeva da nemate vremena za drugu osobu, u smislu ljubavne veze koja postaje ozbiljna i na kojoj treba raditi, odnosno da ste srećniji kada ste fokusirani samo na sebe, onda ste vjerovatno osoba koja ne bi ni bila srećna u braku.

Niste tradicionalista


Ne zamišljate vrhunac sreće kao život u predivnoj kući sa velikim dvorištem, voljenom osobom i djecom? To je takođe sasvim u redu.

Ako više volite da igrate u sopstvenom ritmu, da se osjećate nesputanom mjestom i drugim ljudima, onda i treba da pustite krila.

Pomisao na brak vam stvara stres


Ni u kom slučaju ne treba da budete žrtva društvenih normi. Kao što brak nije garancija ljubavi, tako ni brak nije garancija sreće i uspjeha u životu. Ukoliko vam ne prija da uopšte razgovarate na tu temu, a kamoli da razmišljate u smjeru udaje, onda treba i da pratite svoj osjećaj.

Veliki ste karijerista


Mnogo puta se ispostavilo da se žene od karijere, one koje žele da dosegnu maksimum u svom profesionalnom životu, do te mjere posvećuju svom cilju da apsolutno nemaju vremena ni želju za sve što brak podrazumijeva. Njima jednostavno ne odgovara uloga savršene supruge i, ukoliko ih taj izbor čini srećnima, onda tako i treba da bude.

Izvor: Mogu ja to sama

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info