Vodolija: Sedmični horoskop za period od 29.01. do 04.02.2018.

0

Posao. Naglašeno polje ličnosti, pogotovo što u njega tokom ove sedmice ulazi i planeta Merkur, donijeće da Vodolije u svakom smislu izbiju u prvi plan kada je posao u pitanju. Komunikacija, koja vam je do sada predstavljala problem sa nekim osobama, znatno će se poboljšati i vi ćete konačno uspjeti da napravite prave dogovore koji vam idu u korist.

Informacije koje čekate pristižu do vas, a ukoliko se vezuju za dobijanje nekih dozvola ili ugovora, možete da budete mirni, jer ovo završavate vrlo brzo.

Ljubav. Vi ćete imati dosta promjenjivo raspoloženje, što povremeno može jako uticati na odnos sa voljenom osobom ili bračnim partnerom. S druge strane, imate više nego dobre mogućnosti da funkcionišete u dobrom raspoloženju i sa puno pozitivne energije pa praktično od vas zavisi u kom pravcu ćete pogurati vašu vezu ili brak. Ukoliko se iole potrudite, dani u koje ulazite donijeće vam dobar odnos sa voljenom osobom.

Slobodni pripadnici ovog znaka privlače ljubav, privlače udvarače, privlače dobar provod i zabavu u svoj život. Uživajte u danima koji su pred vama, jer ćete se provesti odlično, a vrlo vjerovatno i jako zaljubiti. Nemojte samo da sjedite na više stolica, to se neće pokazati kao dobar potez.

Zdravlje. Dok će se mlađe Vodolije osjećati više nego dobro tokom ove sedmice, stariji pripadnici znaka bi mogli imati većih problema sa pritiskom i krvnim sudovima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info