Vaga: Sedmični horoskop za period od 29.01. do 04.02.2018.

0

Posao. Moguće je da ćete tokom ove sedmice imati manjih problema sa autoritetima i nadređenima, ali ćete uspjeti da ih prevazićđete, najviše na taj način što ćete se potruditi da komunikaciju sa njima vodite na jedan opušten, ali korektan način.

Više ćete sada uživati u onome što radite, posao i kontakti sa ljudima će vam donositi zadovoljstvo, a biće vam pojačana i sposobnost idejnog i kreativnog razmišljanja. Neke nove mogućnosti i novi dogovori se otvaraju pred vama, dolazite u kontakt sa dosta ozbiljnim ljudima.

Ljubav. Zauzete Vage će se zaista osjećati dobro. Neki manji problemi u komunikaciji sa voljenom osobom ili bračnim partnerom lako će se prevazilaziti i ostajaće dobro raspoloženje, gomila zajedničkih aktivnosti i ono što vi najviše volite – putovanja, izlasci, druženja. Pred vama su zaista lijepi dani i potrudite se da u njima uživate do maksimuma.

Slobodne Vage se osjećaju zaista predivno. U vaše polje ljubavi i dobre zabave, pored Venere i Sunca, koji su već tu, od ove sedmice ulazi i Merkur. Izlazićete, flertovati, dolaziti u kontakt sa mnogo zanimljivih osoba, koje ćete sa zadovoljstvom osvajati. Sada mogu otpočeti neke fine i slatke ljubavne priče, koje se čak vremenom mogu razviti i u nešto ozbiljnije.

Zdravlje. Vrlo korektna situacija kada je zdravstveni segment u pitanju. Ako hoćete da se osjećate još bolje – što više fizičkih aktivnosti!

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info