Strijelac: Sedmični horoskop za period od 29.01. do 04.02.2018.

0

Posao. Naglašen znak Vodolije i vaše polje komunikacije, pokreta, dogovora, kratkih putovanja i te kako pogoduje Strijelcima da naprave neke fine poslovne dilove. Sa Marsom u polju ličnosti, imate jednu veliku podsticajnu energiju, koja će vam samo dodatno davati “vjetar u leđa” i gurati vas ka vašim ciljevima.

Takođe, ovaj period je vrlo pogodan za one koji žele da promijene posao ili su nezaposleni, jer će pravih prilika i te kako biti. Ako radite sa strancima, očekujte veliko intenziviranje poslovanja.

Ljubav. Sa voljenom osobom ili bračnim partnerom imate korektnu komunikaciju i dobru razmjenu energije tokom ove sedmice. Oboje ćete lakše rješavati zajedničke probleme i donositi jedno drugom dobro raspoloženje i zadovoljstvo. Ipak, ne može se poreći da, jednim dijelom, kod vas postoje stvari koje potiskujete i koje tajite od voljene osobe. Bilo da je u pitanju neka druga emotivna priča ili neke nedoumice i težina, ovo bi što prije trebalo da riješite sami sa sobom, da vam ne bi donijelo problem u odnosu sa partnerom.

Što se tiče slobodnih, od ove sedmice vam stoje naglašene mogućnosti za nova poznanstva sa više osoba, a možete i konačno razriješiti neku ljubavnu prošlost koja vas opterećuje.

Zdravlje. Zdravstveni segment bi trebalo da funkcioniše bez problema. Ukoliko želite da se osjećate još bolje – potrebno je da budete fizički aktivni.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info