Škorpija: Sedmični horoskop za period od 29.01. do 04.02.2018.

0

Posao. Pomračenje Mjeseca u vašem polju karijere mnogim će Škorpijama u dužem narednom periodu donijeti mogućnosti za promjenu posla. No, ono što se ove sedmice dešava, vama na svaki način ide u korist.

Prelazak Marsa u znak Strijelca donijeće vam jače aktivnosti sa inostranstvom, ali i potrebu za nekim dodatnim poslom, koji biste najverovatnije obavljali kod svoje kuće, moguće preko interneta. Druga polovina sedmice odlična je za sve vrste dogovora, ali i za rješavanje papiroloških problema.

Ljubav. Jednim dijelom, komunikacija sa voljenom osobom se poboljšala, ali to ne znači da ste sa svojim problemima u potpunosti završili. U ovoj će se sedmici naročito javljati one žaoke ljubomore i posesivnosti, koje su vam i ranije donosile teškoće u odnosu. Takođe, partner može da vam prebaci da previše mislite na sebe po nekim pitanjima i da ne posvećujete dovoljno pažnje njegovim potrebama, ali i vezi uopšte. Ništa od ovoga nije strašno, samo treba malo promijeniti stav i ponašanje.

Što se tiče slobodnih Škorpija, udvarača imate, ali je pitanje koliko ste zadovoljni “ponudom”. Moguće je da vam se dopada neko ko je daleko od vas ili ko vas ne primjećuje.

Zdravlje. Prelazak Marsa u znak Strijelca daje vam jednu odličnu energiju i optimizam, koji bi najbolje bilo iskoristiti kroz kretanje i jaču fizičku aktivnost. Na taj način osjećaćete se više nego dobro!

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info