Ribe: Sedmični horoskop za period od 29.01. do 04.02.2018.

0

Posao. Mars u vašem polju karijere u ovoj će sedmici i te kako raditi za vas. Možete ostvariti dobre dogovore sa poslovnim partnerima, ali i sa nadređenima doći do nekih rješenja koja će vam veoma pogodovati. Nekima od vas biće najavljeno unapređenje ili promjena radnog mjesta koja će nastupiti u narednih par sedmica.

Nedoumice koje imate po pitanju nekih poslovnih projekata ili osoba biće prisutne i tokom ove sedmice. Ne dozvolite da vas drugi izbacuju iz takta, radite svoj posao i ne obraćajte pažnju na distrakcije.

Ljubav. Ove sedmice i Merkur prelazi u vaše polje tajni, što neće pogodovati zauzetima ni na koji način. Čak iako izbjegnete opasnosti tajnih ili paralelnih veza, koje bi najprije išle preko poslovnog segmenta, sigurno je da nećete uspjeti da pobjegnete od manjka kvalitetne komunikacije sa voljenom osobom. Razgovori će ići teško, često ćete upadati u faze kada ne uspijevate da se dogovorite ni oko onih najosnovnijih stvari, a oboje ćete tražiti krivca u onom drugom.

Što se slobodnih Riba tiče, možete se zaljubiti u nekoga koga ćete smatrati “pravom prilikom”, ne videći na pravi način mane i vrline te osobe. Takođe, to što nazivate emocijama, vjerovatno je samo jaka hemija i strast. Male su šanse za ostvarenje ozbiljnog odnosa.

Zdravlje. Maksimalno ste se ulijenili i uporno izbjegavate da krenete sa bilo kakvim vidom rekreacije. Ovo vam je neophodno da bi vaše zdravlje funkcionisalo kako treba.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info