Rak: Sedmični horoskop za period od 29.01. do 04.02.2018.

0

Posao. Malo povedite računa o svojim postupcima prema kolegama ili poslovnim saradnicima, jer možete nehotice proizvesti neki disbalans i nerazumijevanje. Ne žurite u ovim danima, ne trčite pred rudu sa nekim izjavama i davanjem informacija, jer je moguće da trenutno nemate pravu sliku dešavanja.

Drugi dio sedmice donosi vam dobru mogućnost za dogovor, naročito ako je neki dodatni poslovni aranžman u pitanju ili ako tek tražite posao. U tim danima čeka vas i više obaveza i sastanaka.

Ljubav. Pun Mjesec će vam donijeti emotivnu preosjetljivost pa možete tokom ove sedmice češće upadati u neka čudna raspoloženja i prebacivati partneru kako vas zanemaruje i ne posvećuje vam dovoljno vremena. Pokušajte da razumijete u kakvoj je situaciji voljena osoba, jer se ne vidi namjerno distanciranje već opterećenost obavezama lične i poslovne prirode. Bolje ćete funkcionisati u drugom dijelu sedmice.

Što se tiče slobodnih Rakova, vama zanimljiva dešavanja kreću naročito preko poslovnog segmenta. Poznanstvo sa jednom vrlo interesantnom osobom (kod nekih će to biti novi kolega) donijeće vam pozitivno uzbuđenje i one slatke leptiriće u stomaku. Pustite da se ova priča spontano odvija.

Zdravlje. Trebalo bi da se krećete više i vama je to negdje potpuno i savršeno jasno. Još samo da otpočnete i sve će biti potaman. Starijima – reumatski problemi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info