Ovan: Sedmični horoskop za period od 29.01. do 04.02.2018.

0

Posao. U poslovnom segmentu vam sleduje jedno veliko rasterećenje, pogotovo od drugog dijela sedmice, kada Merkur pređe u znak Vodolije i neki komplikovani dogovori se konačno privedu kraju. Ovo je period koji takođe jako pogoduje nezaposlenim Ovnovima. Moguće je dobiti vrlo solidnu poslovnu ponudu pa makar ona bila samo za honorarni posao ili na ugovor kraćeg roka trajanja.

Opcije za saradnje sa inostranstvom se znatno pojačavaju, a neki od vas će biti spremni i na proširenje poslovanja.

Ljubav. I vama i partneru je potrebno rasterećenje, oboje možete osjetiti da vas dosadašnji način funkcionisanja sputava i ne donosi vam potrebno zadovoljstvo. To ne znači da će doći do prekida sa voljenom osobom – jednostavno, daćete jedno drugom više prostora i slobode. Zato ćete odlično funkcionisati u svim zabavnim aktivnostima, češće izlaziti i na taj način se puniti pozitivnom energijom.

Kod slobodnih, Venera i Sunce u polju društvenih dešavanja i mreža pravi dobar aspekt na Urana u vašem znaku, što će u vašu blizinu donijeti više osoba koje ćete upoznati ili prilikom izlazaka ili posredstvom nekog od prijatelja, a možda i preko interneta. Prepustite se i uživajte u zanimljivim dešavanjima.

Zdravlje. Imate više energije, dobro se osjećate i tokom ove sedmice ne bi trebalo da trpite bilo kakvu zdravstvenu problematiku.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info