Lav: Sedmični horoskop za period od 29.01. do 04.02.2018.

0

Posao. U ovom periodu radite mnogo, ali vam prija što uspijevate da prevaziđete probleme i postavite poslovni segment na neke stabilnije osnove. Ulazak Merkura u Vodoliju pokreće i jače aktivnosti i komunikaciju sa poslovnim saradnicima.

Neki od vas tokom ove sedmice mogu pronaći dodatni posao ili dobiti zaposlenje, ukoliko su nezaposleni. Sve ono što je vezano za inostranstvo i rad sa stranim firmama počeće da se odvija intenzivnije i bržim tempom pa neke od vas čekaju poslovi vezani i za ovaj segment.

Ljubav.U vašem polju ozbiljnih emotivnih partnerstava i braka od sredine ove sedmice će biti tri planete – Venera, Sunce i Merkur, što će zauzetim Lavovima dati dobru priliku da se više povežu sa voljenom osobom. Doduše, biće i onih koji će smatrati da previše moraju da se prilagođavaju voljenoj osobi i da ne dobijaju dovoljno zauzvrat. Takvima poručujemo: ne morate vi baš uvijek biti u centru pažnje, neki put dozvolite i voljenoj osobi taj ugođaj.

Kod slobodnih Lavova, Mars u polju ljubavi donosi vam da se pripadnici suprotnog pola baš aktiviraju prema vama. Doduše, vi niste spremni za nešto ozbiljno, ali ako je za utjehu – nisu ni oni. Prema tome, lijepo ćete se “igrati” i flertovati i uživati u dešavanjima.

Zdravlje. Svaka vrsta pretjerivanja, bilo da je ono po pitanju ishrane, fizičkih aktivnosti (ili neaktivnosti), automatski će se odraziti na vaše zdravlje. Starijima ove sedmice i problemi sa pritiskom i krvnim sudovima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info