Jarac: Sedmični horoskop za period od 29.01. do 04.02.2018.

0

Posao. U potpunosti ste usmjereni na poslovni segment i možete tokom ove sedmice očekivati dinamične trenutke, ispunjene dogovorima, kontaktima i sastancima sa poslovnim partnerima i saradnicima. Prija vam ovaj pojačan tempo i u njemu ćete se snalaziti kao riba u vodi.

Odlični momenti vas čekaju u drugom dijelu sedmice, jer ćete uspjeti da konačno pokrenete dogovor koji dugo čekate ili ćete pak realizovati za vas vrlo značajan poslovni projekat. Nezaposlenima pomoć oko posla od strane prijatelja.

Ljubav. Mars se smjestio u vaše polje tajni pa bi zauzeti u narednom periodu mogli da se upuste u nešto strasno, erotsko, izuzetno jako, što će željeti da sakriju od očiju osobe sa kojom su. Jedan od razloga je i taj što u ovu sedmicu ulazite u nekom distanciranom odnosu sa partnerom, što druga strana može dodatno otežati i pogoršati svojim ponašanjem koje će iskakati iz uobičajenog. Zadovoljstvo možete pronaći u kontaktu i flertu sa drugim osobama.

Što se tiče slobodnih, počinje vrlo intenzivno da vas zanima osoba sa kojom imate povremen, površan kontakt, moguće preko društvenih mreža. No, neke od vas očekuje ponuda od strane zauzete osobe, koja će vam takođe biti vrlo primamljiva.

Zdravlje. Moguće je da će vam grlo i pluća u ovoj sedmici biti nešto osjetljiviji pa vodite računa o oblačenju i pokušajte da izbjegavate gužve i dešavanja sa puno ljudi, zbog virusa.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info