Djevica: Sedmični horoskop za period od 29.01. do 04.02.2018.

0

Posao. Obim obaveza se pojačava, a vama će povremeno biti teško da uhvatite korak sa njima. No i pored komplikovanih dešavanja, uspijevate da u ovoj sedmici povučete neke zaista kvalitetne poslovne poteze i ostvarite dogovore, a mnogi od vas i sa inostranstvom i stranim firmama.

Polje usluga vam je sada izuzetno naglašeno, što će pogodovati svima koji rade u ovom sektoru – slijedi vam veliko povećanje obima poslova. Ušli ste u period u kojem je moguće napraviti promjene koje priželjkujete.

Ljubav. Prelazak Merkura u znak Vodolije kod mnogih će Djevica u vezama i brakovima donijeti potrebu da više provode vreme sa prijateljima i da ne obraćaju toliko pažnje na potrebe osobe sa kojom su. Ne samo to, kod pojedinih će ovaj period, zbog naglašenog znaka Vodolije, aktivirati i flertovanja, pogotovo kroz poslovni segment. U svakom slučaju, čak i da ne odlutate u vode tajnih emotivnih dešavanja, više ćete vremena provoditi obuzeti poslom, a voljena osoba će ostati u nekom drugom planu.

Kada pričamo o slobodnima, vama prijaju dešavanja, prijaju vam nova poznanstva i kontakti sa osobama koje su vam izuzetno zanimljive. No, u ovom periodu, nema mjesta za neke ozbiljne emotivne priče i početke.

Zdravlje. Promijenite neke navike – šetajte se, krećite se na svježem vazduhu, aktivirajte se fizički. Što se starijih tiče – problemi sa probavom, ali i kostima i kičmom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info