Blizanci: Sedmični horoskop za period od 29.01. do 04.02.2018.

0

Posao. Izlazak Merkura iz znaka Jarca ćete dočekati sa olakšanjem, jer vam je u proteklom periodu donio suviše ozbiljnih tema i teških poslovnih priča i dogovora. Sada je period da krenete sa realizacijom nekih vama važnih poslova, da preduzmete inicijativu i povučete prave poteze.

Lakše ćete dolaziti do dogovora i kompromisa sa onima koji su vam poslovno važni, a vaše ideje i kreativnost sada mogu naići na dobar prijem. Sve vezano za inostranstvo se dosta pojačava i ovdje bi trebalo da se usmjerite maksimalno.

Ljubav. Ovaj period vam jako odgovara, ali je pitanje koliko će biti pozitivan za odnos sa voljenom osobom. Možda u ovu sedmicu ulazite u dobrom odnosu sa partnerom, ali vrlo brzo će vam zasmetati neka njegova ponašanja i možete početi da se sklanjate i više vremena provodite sa prijateljima. Ovo će biti pogotovo naglašeno ukoliko voljena osoba počne iz nekog razloga da ljubomoriše i pokušava da vas ograničava i sputa.

Za slobodne Blizance se nastavlja izuzetno dobar ljubavni period. Ima tu više osoba oko vas, ali baš sa jednom od njih ćete lako komunicirati, shvatiti da imate pregršt zajedničkih tema i sve će se odvijati baš onako kako vi volite – vrcavo, sa puno humora i zabave i lijepih momenata.

Zdravlje. Mlađa populacija Blizanaca će se osjećati izuzetno dobro. Kod starijih – trebalo bi obratiti pažnju na rad žlijezda sa unutrašnjim lučenjem.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info