Bik: Sedmični horoskop za period od 29.01. do 04.02.2018.

0

Posao. Tri planete u vašem polju karijere – Venera, Sunce i Merkur – svakako bacaju veliki akcenat na sve što se dešava u ovom segmentu. Zbog nepovoljnog aspekta koje prave na vaš znak, može biti povremenih nerazumijevanja sa saradnicima i kolegama, a pogotovo nadređenima.

S druge, pozitivne strane, ovo će vam donijeti mogućnosti da napravite neke vrlo isplative dogovore i da se ti poslovi jako brzo pokrenu. Neke promjene na radnom mjestu nastupaju, a iako će vas uznemiriti nakratko, one su dobre po vas.

Ljubav. Odnos sa voljenom osobom će biti dobar, dokle god vi lično budete spremni da pređete preko nekih situacija koje vam inače smetaju. Nažalost, sada ako budete istjerivali svoje, dovešćete samo do disbalansa u odnosu. Zato je možda pametnije da te neke ozbiljnije priče ostavite za naredni period. Takođe, stare probleme nemojte ponovo iznositi na dnevni red, za sada stavite tačku na njih.

Što se tiče slobodnih, Venera u aspektu sa Jupiterom i Uranom daje vam šansu za emotivnu priču, ali vjerovatno ne onakvu kakvu biste vi željeli. Ovo mogu biti najprije kontakti sa zauzetim osobama, ali i ulazak u vrlo površne odnose, koji bi se uglavnom zasnivali na strasti i uzbuđenju.

Zdravlje. Stres i nervoza će povremeno tokom ove sedmice biti jače prisutni kod vas. Kod starijih pripadnika znaka – potreba da promijenite nešto u načinu ishrane.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info