Vodolija: Mjesečni horoskop za FEBRUAR 2018. godine

0

Posao. U prvoj dekadi februara će Merkur, Sunce i Venera prolaziti kroz vaš znak. Bićete u mogućnosti da se istaknete u oblastima menadžmenta, u planiranju, dogovorima i organizaciji predstojećih projekata, kao i u oblastima dizajna. Sa saradnicima ćete imati dobro organizovane odnose i umjećete da se postavite korektno i ljubazno u odnosima sa klijetima, radnim kolegama i uopšte osobama koje srećete kroz posao.

Očekuje vas mnogo izazova, jer će sve navedene planete praviti kvadrat sa Jupiterom koji se nalazi u vašem polju posla i karijere. To će izazivati teškoće u vezi finansiranja važnih radnih zadataka, ometaće odnose sa saradnicima i timski rad. Izložiće vas opasnosti od uklaska u pretjerane rizike koji bi vam mogli nanijeti gubitke, a sve to može negativno uticati na vaš ugled i dovesti do nepovjerenja vaših klijenata u vašu stručnost.

U drugoj polovini februara biće neophodno da se usmjerite u rješavanje svih navedenih teškoća, što će od vas zahtijevati taktičnost i dobru koncentraciju. Uspjeh ćete ostvariti u saradnji sa institucijama zatvorenog tipa.

Potrebno je da više vremena izdvojite za rješavanje finansijskih pitanja, jer će aktuelni radni zadaci zahtijevati veća novčana ulaganja, a za sve što je neophodno nećete imati dovoljno sredstava. Nije sada povoljan period da se zadužujete, osim kada se radi o manjim sumama koje možete da dobijete na kraći rok i za to vrijeme da budete sigurni da ćete moći da pokrijete dugove i izdatke.

Naći ćete se u situaciji gdje ćete biti primorani da uđete u neki vid finansijskog rizika pa je potrebno da imate u vidu da vam se nepromišljeni i veći rizici neće isplatiti već će vam donijeti teškoće i gubitke. Usmjerite se samo na ono za šta možete da izdvojite sredstva. Nove investicije vam za sada nisu povoljno postavljene pa ih izbjegavajte.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, posvetite više pažnje planiranju zajedničkih ciljeva u odnosima sa partnerom. Sunce koje vlada vašim poljem braka i ljubavi praviće kvadrat sa Jupiterom i donijeće vam neslaganja u vezi zajedničkih ciljeva. Imaćete nove ideje kako da to riješite, što će vam pomoći da poboljšate komunikaciju i razumijevanje između vas i vašeg partnera, na obostranu radost.

17. februara će Merkur praviti konjunkciju sa Suncem, što će unijeti više aktivnosti u vašu vezu i motivisati vas da više vremena provodite u razgovorima sa partnerom o zajedničkom životu i međusobnim očekivanjima u vašoj vezi. U većini prijedloga ćete se usaglasiti i potruditi se da ih ostvarite. Imaćete više zabave i izlazaka, što će vam prijati.

Ako ste slobodni, nedavni susret i upoznavanje sa osobom koja vam je privukla pažnju nastaviće se u februaru vašim prijedlogom da izađete zajedno i potrudićete se da tu osobu bolje upoznate. Oboje ćete zaključiti kako imate slična interesovanja i kako vam prija kada ste zajedno. Počeće da se bude emocije između vas dvoje.

S druge strane, još uvijek niste raščistili sa osobom sa kojom ste prethodno prekinuli vezu. To će vam praviti smetnju da uđete u novu vezu. Nova veza bi bila bolji izbor.

Zdravlje. Potrebno je da se pridržavate zdrave ishrane kao i da izbjegavate pretjerivanja u životnim uživanjima. Biće vam osjetljivi zglobovi i kosti, a moguća je i slabija cirkulacija. Krvni pritisak će vam varirati.

Bilo bi poželjno da radi preventive prekontrolišete krvnu sliku. U drugoj polovini februara će se vaš imunitet poboljšati i zdravlje će vam biti stabilno.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info