Vaga: Mjesečni horoskop za FEBRUAR 2018. godine

0

Posao. Tokom februara ćete biti u svom elementu i nalazićete u onome čime se bavite više zadovoljstva nego obično. Vaš vladar Venera će do 11. u mjesecu prolaziti kroz vaše polje kreativnosti i zadovoljstva, a tu će se još nalaziti i Sunce i Merkur. Bićete u mogućnosti da ostvarite uspjeh u kreativnim projektima i poduhvatima.

Sekstil Venere sa Uranom će vam omogućiti da razradite jednu plodnu ideju koja će vam donijeti napredak u razvoju aktuelnih planova. Nakon prelaska Venere u znak Riba i vaše polje usluga, bićete u mogućnosti da proširite vašu poslovnu ponudu i razradite jedan dugoročni projekat koji ste nedavno započeli.

Venera će praviti sekstil sa Saturnom 16. februara. Ako se bavite prometom nekretnina, uvećaćete svoj profit. Bićete u mogućnosti da preuredite svoj radni prostor i da nabavite nova osnovna sredstva koja će vam omogućiti efikasnije ostvarenje planiranih zadataka.

Vaše polje novca će biti ugroženo nepovoljnim aspektima u prvoj polovini februara. Venera, Sunce i Merkur će praviti kvadrate na Jupiter, koji se nalazi u vašem polju finansija. Bićete skloni pretjeranom trošenju i nećete realno sagledavati vaše mogućnosti. To vam može dovesti u situaciju da olako uložite novac i da vam se to ne bude isplatilo, čak vam može nanijeti gubitke.

Izbjegavajte po svaku cijenu bilo koji vid finansijskog rizika, jer vam to može prouzrokovati ozbiljan minus na računu. U drugoj polovini februara ćete biti pažljiviji, ali vam 25. u mjesecu opet prijeti opasnost od gubitaka ako budete donosili brzoplete odluke i poteze. Najbolje je da se držite sigurnih puteva.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, bićete raspoloženi za zabavu i razgovore sa partnerom o raznim temama. Imaćete ideje kako da poboljšate vašu vezu i zajednički život. Pružaće vam se mogućnosti za zajedničke izlete vikendom i za putovanja na mjesta koja vas oboje privlače i koja ste još od ranije željeli da posjetite. To će vam pomoći da poboljšate vašu bliskost i da uživate.

Mars, koji vlada vašim poljem braka i ljubavi, praviće 17. februara kvadrat sa Neptunom i doći će do neporazuma sa partnerom. Nećete se moći razumjeti oko važnih stvari, a saznaćete i za nešto što ste skrivali jedno od drugog pa može doći i do sukoba. To će pojačati kvadrat Venere sa Marsom krajem mjeseca. Biće vam potrebni strpljenje i tolerancija.

Ako ste slobodni, pokušavate da privučete pažnju osobe koja vam se odnedavno dopada, ali ne uspijevate. Zbog toga ćete početi strpljivo da planirate kako da ostvarite svoj cilj. Počećete da se viđate sa nekim koga ta osoba dobro poznaje i polako da izvlačite informacije koje vas zanimaju.

U drugoj polovini mjeseca ćete pokušati da to iskoristite kako biste se približili vašoj simpatiji. Jednim dijelom ćete uspjeti u tome, ali će osoba od koje ste dobili informacije da se zaljubi u vas.

Zdravlje. Osjećaćete potrebu da se više krećete i neće vas držati mjesto. Obuzimaće vas nemir i imaćete višak energije. Dobro bi vam došlo da se bavite fizičkim vejžbama ili nekim vidom rekreacije.

Vaš imunitet će biti pojačan. U drugoj polovini februara moguća je slabija cirkulacija i smetnje koje mogu biti povezane sa hormonima ili štitnom žlijezdom.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info