Strijelac: Mjesečni horoskop za FEBRUAR 2018. godine

0

Posao. Početkom mjeseca, 3. februara, Merkur koji vlada vašim poljem posla i karijere pravi sekstil sa Marsom. Bićete angažovani oko pregovora koji vam mogu donijeti napredak u karijeri i bolje pozicije. Obavićete ih efikasno i uspješno. Više nego obično ćete biti u pokretu i zakazivaćete sastanke. Informisaćete se o svemu što je važno za neometano odvijanje vaših planova i zadataka.

14. februara će Merkur praviti kvadrat sa Jupiterom. Pazite da ne procure informacije koje držite u tajnosti, kako ne bi dospjele do vaše konkurencije. Čuvajte se ogovaranja iza leđa i spletki osoba koje žele da steknu ličnu korist preko vaših leđa. Konjunkcija Merkura sa Suncem, 17. februara, otvoriće vam mogućnosti za započinjanje novog posla.

U drugoj polovini mjeseca ćete imati uspjeha ako se bavite poslovima koje obavljate od svoje kuće ili ako ste vlasnik privatne trgovačke firme. Bićete uspješni i ako se bavite nekretninama. Imaćete dobar osjećaj za poteze koji će vam donijeti dobitke. Vaša kreativnost će biti pojačana krajem mjeseca.

Na polju novca ćete biti u mogućnosti da postignete stabilnu situaciju, ali samo pod uslovom da se budete držali sigurnih staza i već uobičajenih procedura. U prvoj polovini februara izbjegavajte promet novca tajnim kanalima, jer vam to može nanijeti gubitke. Provjerite dobro vaše saradnike i zaposlene, jer se može dogoditi da vas neko potkrada ili da postoje pokušaji od strane nekih osoba da vas izigraju u vezi jednog finasijskog dogovora.

U drugoj polovini februara ćete imati dobitke od drugoročnih poslovnih projekata i prilično stabilno finansijsko stanje zahvaljujući povoljnim aspektima Sunca, Venere i Merkura sa Saturnom koji vlada vašim poljem novca. Isplatiće vam se investicije u nekretnine.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, početak februara će vam donijeti više inicijative i ideja kojima ćete oduševiti voljenu osobu i unijeti više dinamike u vašu emotivnu vezu. Pojačaće se vaša strastvenost, što će vašem partneru prijati. Bićete komunikativniji nego obično i raspoloženi za duge i zanimljive razgovore. Predložićete partneru izlet na planinu i provešćete lijep vikend zajedno.

Izbjegavajte da tajite bilo šta od partnera. Ako imate mnogo tajni, zadesiće vas neprijatnosti i to bi moglo ozbiljno da poremeti sklad u vašoj emotivnoj vezi. Ako izgubite povjerenje, nećete moći lako da vratite. Ulazak Merkura u znak Riba i vaše polje zabave doprinijeće da vaš partner i vi više izlazite na mjesta koja volite da posjećujete i donijeti vam više razonode.

Ako ste slobodni, zaljubićete se u osobu u koju je zaljubljen neko od vaših prijatelja sa kojim imate dobre odnose. Potrebno je da pazite da to ne pokvari vaše prijateljstvo. Situaciju će komplikovati činjenica da će osoba u koju ste zaljubljeni više pažnje i naklonosti poklanjati vama.

Reakcije nekih osoba koje poznajete iz istog društva i sa kojima ste bliski mogle bi da vas povrijede. Krajem mjeseca neko drugi će zaokupiti vašu pažnju i moguća je nova veza ili bar zanimljiva avantura.

Zdravlje. Bićete dobrog i stabilnog zdravlja, ali je svakako potrebno da budete fizički aktivni. Kako Mars koji vlada vašim poljem zdravlja prolazi kroz vaš znak, osjećaćete pojačanu potrebu za fizičkim aktivnostima.

Prijaće vam da svakodnevno odlazite u šetnju ili da praktikujete neki drugi vid fizičkih aktivnosti i rekreacije. Bićete osjetljivi na nagle promjene vremena.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info