Škorpija: Mjesečni horoskop za FEBRUAR 2018. godine

0

Posao. Najveći dio februara biće pogodan za Škorpije koje obavljaju posao od svoje kuće, posebno za one koji rade poslove preko interneta. Ostvarićete uspjeh ako se bavite nekom vrstom slobodnih profesija ili pružate svoje usluge preduzećima i pojedincima iz raznih oblasti.

11. februara Sunce koje vlada vašim poljem posla i karijere pravi kvadrat sa Jupiterom. Bićete skloni da prenaglašavate svoj autoritet, što će prouzrokovati nepovjerenje vaših klijenata i uticati negativno na vaše poslovne odnose. Nalazićete i na nesuglasice sa nadređenima. 14. februara Sunce pravi sekstil sa Uranom i donosi vam pogodnosti za započinjanje novog poslovnog partnerstva i sklapanje unosnog ugovora. Uspjeh vas očekuje na polju javnosti. Održaćete zapaženu poslovnu prezentaciju koja će biti dobra reklama za vaš biznis.

Nakon što pređe u znak Riba, 18. u mjesecu i u vaše polje platnog prometa, Sunce će 25. februara praviti sekstil sa Satunom. To će vam donijeti uspjeh u poslovnim pregovorima koji se tiču velikih i dugoročnih projekata.

Vaš vladar Mars prolazi kroz vaše polje finansija pa ćete biti aktivniji nego obično u rješavanju važnih finansijskih obračuna i u investicijama. Budite pažljivi 17. februara kada Mars bude pravio kvadrat sa Neptunom, jer nećete umjeti realno da sagledate svoje mogućnosti, što vam može nanijeti gubitke ako uđete u rizične investicije. U trećoj dekadi mjeseca ćete imati bolji osjećaj za rukovanje novcem.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, posvetićete više svog vremena zajedničkom životu i domaćinstvu, kao i porodici ako je imate sa vašim partnerom. Neophodno će biti da se pozabavite važnim pitanjima koja su se nagomilala neriješena u vezi raspodjele kućnih i porodičnih obaveza. Ukućani će vam zamjeriti da ih zapostavljate i da mislite samo na sebe. Moguće su i nesuglasice sa njima.

Venera će se od 11. februara nalaziti u vašem polju zabave, a kako vlada vašim poljem ljubavi i braka, unijećete u vaše odnose sa partnerom više razonode. Bićete većinom vedrog duha, dobrog raspoloženja i predusretljivi prema voljenoj osobi. Umjećete da organizujete više zajedničkih intimnih trenutaka. Sa članovima porodice ćete uspjeti da se uskladite.

Ako ste slobodni, lako ćete se zaljubljivati, ali će vam biti teško da se odlučite kome, od nekolicine osoba koje će vas privlačiti, da priđete. Radije ćete sanjariti i čekati da se nešto dogodi što će vas pokrenuti na akciju. Jednu dobru šansu za uzbudljivu emotivnu vezu biste mogli zbog toga da propustite.

Krajem mjeseca, 25. februara, Venera će praviti kvadrat sa Marsom, što će u vama razbuktati strasti nakon susreta sa osobom koja će vas snažno privući. Ubrzo ćete ući u vatrenu avanturu.

Zdravlje. Osjećaćete potrebu da se krećete i bilo bi dobro po vaše zdravlje da praktikujete svakodnevnu šetnju kao i da posjećujete teretanu ako ste u mogućnosti. Mada će vam zdravlje biti uglavnom dobro, biće vam osjetljivo grlo pa se čuvajte prehlade.

U slučaju da vas zadesi nekakva virusna infekcija, to će biti kratkotrajno, sa samo malo povišenom temperaturom.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info