Ribe: Mjesečni horoskop za FEBRUAR 2018. godine

0

Posao. Merur pravi sekstil sa Marsom koji je prolazio kroz vaše polje posla i karijere 3. februara. Donosi vam uspjeh u pregovorima iza zatvorenih vrata. Bićete dobro organizovani i češće ćete posjećivati radne satanke, učestvovati u pregovorima oko predstojećih projekata.

Bićete zainteresovani za seminare gdje biste mogli da poboljšate vaše radne sposobnosti i vještine. Sklapaćete nove saradničke odnose. Bićete u mogućnosti da ostvarite povoljnu saradnju sa inostranim partnerima. 17. februara će Mars praviti kvadrat sa Neptunom, što vas upozorava da izbjegavate velika ulaganja i upuštanje u oblasti koje ne poznajete dovoljno i u kojima vam nedostaje iskustvo, jer bi se to moglo pokazati kao promašaj.

25. februara će Venera praviti kvadrat sa Marsom, što će dovesti do neslaganja sa nadređenom osobom u vezi načina obavljanja aktuelnih radnih zadataka. Možete imati osjećaj da ste žrtva mobinga.

Na polju novca ćete se suočavati sa preprekama i izazovima tokom većeg dijela februara. Kako biste mogli da obavljate sve planirane radne zadatke, potrebna su vam sredstva kojima ćete moći da finansirate nabavku neophodne opreme i materijala, kao i ostalu logistiku. Zbog toga je potrebno da vrlo racionalno kalkulišete sa novcem koji imate na računu i da vodite više računa o troškovima.

Zbog nepovoljnog aspekta Marsa, koji vlada vašim poljem novca, sa Neptunom, bićete skloni rasijanosti i nerealnom sagledavanju vaših mogućnosti, što vam može nanijeti gubitke. Izbjegavajte da se zadužujete. Novac će vam pritizati kroz timski rad i poslove u kojima imate odnos saradnika.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, početak februara vam je pogodan da sa partnerom ostvarite nešto na čemu ste u prethodnim danima zajedničkim snagama radili. Imaćete ponudu da odete na zajedničko putovanje ili zimovanje, ali budite pažljivi, jer bi se nešto moglo zakomplikovati na putu ili ćete imati veće troškove. Moguće su manje nesuglasice sa partnerom oko zajedničkog novca.

Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi i braka pravi 15. februara sekstil sa Uranom, što će vas motivisati da unesete promjene u vašu emotivnu vezu, a koje će doprinijeti boljem razumijevanju između vas i partnera. Merkur će 21. februara praviti sekstil sa Saturnom, što će vam donijeti više izlazaka i viđanja sa dugogodišnjim zajedničkim prijateljima.

Ako ste slobodni, upoznaćete osobu koja živi u inostranstvu i koja je došla poslovno ili u posjetu rođacima. Privući će vas i zaljubićete se, provešćete zajedničko vrijeme u razgovorima o temama koje vas oboje interesuju. Ta osoba će ostaviti snažan utisak na vas.

Problem da nastavite da se viđate i da uđete u vezu je što ćete shvatiti da niste u mogućnosti da se preselite kod njega, jer za to neće postojati uslovi. Osim što bi ovo mogla da bude lijepa avantura, male su šanse za nešto više i trajnije.

Zdravlje. Potrebno je da se više krećete kako biste poboljšali cirkulaciju i kako bi vaša fizička kondicija bila u boljoj formi. Tako ćete poboljšati eventualne smetnje povezane sa krvnim pritiskom i cirkulacijom.

Više kretanja bi vam koristilo za teškoće sa cirkulacijom. U drugoj polovini februara ćete biti boljeg zdravlja. Potrebno vam je više odmora.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info