Rak: Mjesečni horoskop za FEBRUAR 2018. godine

0

Posao. Početkom februara će Merkur praviti sekstil sa Marsom koji vlada vašim poljem posla i karijere, što će pozitivno uticati na vaše odnose sa radnim kolegama, tako što će vam omogućiti efikasniju i bržu razmjenu informacija. Ipak, na određenim poljima ćete se suočavati sa nezgodnom konkurencijom, a dogodiće vam se i promašaji pa bi jedan od vaših projekata mogao da se pokaže neisplativim.

17. februara će Mars praviti kvadrat sa Neptunom. Ovaj period vam nije pogodan za saradnju sa inostranim partnerima niti za preuzimanje bilo kakvog rizika na poslovnom i finansijskom polju. Bavite se samo onim za šta ste sigurni da će vam donijeti očekivane rezultate. Krajem mjeseca su moguće nesuglasice u odnosima sa nadređenima.

Vaše finansijsko stanje će biti podložno promjenama. Manji obim posla u februaru će na to uticati na prvom mjestu. Naći ćete se u situaciji gdje će biti neophodno da doneste važne odluke u vezi toga koliku sumu novca ćete trebati da izdvojite za neophodne troškove kao i za nove projekte za koje niste sigurni koliko će biti isplativi.

Suočavaćete se sa rizicima koje nećete moći da izbjegnete u prvoj polovini februara. Najbolje bi bilo da ne ulažete veće sume novca, već da se pobrinete da imate dovoljno za troškove koji su vam obavezni, a koji mogu da budu uvećani. Samo manji rizici će se pokazati isplativim. Stabilniji priliv sredstava na račun ćete imati u drugoj polovini mjeseca.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, potrudite se da više pažnje poklanjate svom partneru i da ravnomjerno raspoređujete kućne i porodične obaveze. Imaćete utisak da vas partner zapostavlja, ali nećete primijetiti kako je zapravo prezauzet obavezama. Potrebno je samo malo više inicijative sa vaše strane kako bi se vaš partner osjećao manje opterećenim i kako biste više vremena provodili zajedno.

16. februara Venera će praviti sekstil sa Saturnom koji vlada vašim poljem ljubavi. Donijeće vam stabilnije odnose sa partnerom, koji će umjeti da vam na djelu pokaže koliko mu je stalo do vas. Prijaće vam da odete zajedno tokom jednog vikenda na putovanje, jer ćete vam se za to pružiti povoljne mogućnosti. Poboljšaće se vaša međusobna komunikacija.

Ako ste slobodni, zaljubićete se u nekoga ko će vam djelovati zanimljivo i koga ćete upoznati preko zajedničkog prijatelja. Ta osoba će vas privući svojom inteligencijom i komunikativnošću. Izaći ćete nekoliko puta i razgovaraćete o raznim temama, potpuno slobodno.

Poželjećete da uđete u vezu, ali ćete otkriti da je vaša simpatija neko ko voli da dobija mnogo pažnje i da se eksponira, dok je u vezama nepouzdan i nestabilan. Ako ga ne budete idealizovali u početku, nećete se razočarati.

Zdravlje. Vaše zdravlje će biti bolje u odnosu na prethodni period. Osjećaćete nemir i potrebu da budete često u pokretu. To možete iskoristiti tako što ćete ići na duže šetnje ili džoging kada vam vremenske prilike dopuste.

Potreban vam je čist i suv vazduh. Prijalo bi vam da radite lakše fizičke vježbe nekoliko puta sedmično.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info