Ovan: Mjesečni horoskop za FEBRUAR 2018. godine

0

Posao. Već na početku februara ćete biti u prilici da poboljšate saradnju, a to će vam omogućiti da efikasnije i brže postižete planirane ciljeve. Merkur će 3. februara praviti sekstil sa vašim vladarem Marsom koji prolazi kroz znak Strijelca i donosi vam mogućnosti za poslovna putovanja u inostranstvo kao i za učestvovanje na seminarima, sajmovima i drugim manifestacijama na kojima možete da predstavite svoja poslovna dostignuća širem auditorijumu i tako privučete nove poslovne mogućnosti i nove klijente.

U prvoj polovini februara obratite više pažnje na to da se bolje organizujete i da razradite svoje ideje kako biste mogli da ih realizujete tamo gdje će moći najbolje da se upotrijebe. 16. februara će Venera praviti sekstil sa Saturnom koji vlada vašim poljem posla i karijere. Dobitke ćete ostvariti zahvaljujući vašem osjećaju za povoljne i dugoročne investicije. U drugoj polovini februara bavićete se pripremama za predstojeće poslovne projekte koji su vam u planu.

Istraživanja će vam pomoći da jasno sagledate šta je od vaših planova ostvarivo u budućnosti i šta vam može donijeti očekivani profit, a šta može da nailazi na prepreke i na mogućnost promašenih investicija. Na polju novca izbjegavajte potrebu za dokazivanjem i ulaganjem većih suma u statusne simbole, posebno početkom mjeseca. Manji rizici su dozvoljeni u slučaju razrade novih ideja za ostvarenje profita.

U drugoj polovini februara Venera, koja vlada vašim poljem novca, praviće konjunkciju sa Neptunom. To će vam donijeti dobar osjećaj za raspoređivanje prihoda i rashoda i za nalaženje načina da ostvarite bolju zaradu. Uspjećete da ostvarite očekivano stanje na vašem računu.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, nećete moći da se složite sa vašim partnerom oko zajedničkih ulaganja. Bićete više nego obično zaokupljeni nalaženjem sopstvenog zadovoljstva i svoja osjećanja nećete dijeliti u dovoljnoj mjeri sa voljenom osobom. Djelovaćete slobodno i nezavisno, svojevoljno, što će vašeg partnera emotivno povređivati. Sredinom februara ćete uspjeti da se uskladite.

U drugom dijelu mjeseca prijaće vam da provodite više vremena u intimnoj atmosferi sa partnerom. Osjećaćete potrebu da se prepustite dubljim osjećanjima, ali će vas to činiti osjetljivijim. 25. februara će Venera, koja vlada vašim poljem ljubavi, praviti kvadrat sa Marsom, što će pojačati vašu strastvenost, ali to može prouzrokovati ljubomoru i posesivnost.

Ako ste slobodni, privlačiće vas avanture. Primijetićete nekoliko potencijalnih kandidata u vašoj blizini sa kojima ćete pokušati da se povežete. Flertovaćete u isto vrijeme sa više osoba.

Neko sasvim nov će naići naočekivano i privući vašu pažnju. Počećete u tajnosti da se viđate sa tom osobom. To neće dugo trajati, jer ćete u drugoj polovini mjeseca upoznati još nekoga u koga ćete se zaljubiti, ali ta osoba neće biti slobodna pa ćete odlučiti da se potrudite kako biste je osvojili.

Zdravlje. U februaru će vaše zdravlje biti uglavnom dobro. Vaš imunitet će biti osnažen kroz fizičke vježbe koje ćete praktikovati nekoliko puta sedmično, kao i kroz svakodnevnu šetnju. Moguća je lakša upala mokraćnih kanala sredinom mjeseca.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info