Lav: Mjesečni horoskop za FEBRUAR 2018. godine

0

Posao. Nailazićete na razne prepreke u realizaciji planiranih radnih zadataka. Osim što će to biti jednim dijelom materijalne i finansijske smetnje, obratite pažnju i na administraciju. Venera koja vlada vašim poljem posla i karijere će praviti kvadrat sa Jupiterom 4. februara. U odnosima sa poslovnim partnerima doći će do neslaganja u vezi zajedničkih ulaganja i raspodjele dobitaka.

11. februara Venera ulazi u znak Riba, gdje je u egzaltaciji i snažnog dejstva. Donijeće vam dobar osjećaj za rješavanje komplikovanih situacija. Sredina mjeseca vam je povoljna za poboljšanje uslova na vašem radnom mjestu. Imaćete bolje i stabilnije odnose sa kolegama na poslu i klijentima.

Kvadrat Venere sa Marsom 25. februara vas opominje da ne ulazite u rizične i neprovjerene projekte već da se držite onog što je sigurno i u čemu imate dovoljno iskustva. Potrebno će biti da se prilagodite aktuelnim okolnostima.

Vaše polje novca će funkcionisati stabilnije i imaćete bolji priliv u odnosu na prethodni mjesec. Bez obzira na pogodnosti, nemojte se previše opustiti već se potrudite da obezbijedite da to tako funkcioniše duži vremenski rok. Iskoristite svaki veći finansijski priliv da izdvojite dio za pokrivanje sopstvenih dugova, a manji dio investirajte u zamjenu dotrajalih i servisiranje važnih osnovnih sredstava.

U drugoj polovini februara Merkur pravi konjunkciju sa Suncem i otvara vam mogućnost za nova ulaganja koja imaju povoljne izglede da vam donesu dobitke i uvećaju saldo na vašem računu. Imaćete dobar osjećaj za rukovanje novcem, što će vam omogućiti stabilne prihode i ostvarivanje očekivanih rezultata.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, na početku februara Merkur, Sunce i Venera će prolaziti kroz vaše polje ljubavi i braka, što će vam donijeti više razumijevanja sa voljenom osobom, uticaće pozitivno na vašu razmjenu mišljenja, komunikaciju, a isto tako i na razmjenu iskrenih i toplih emocija. Više ćete se angažovati oko zajedničkih ciljeva i imaćete više vremena za zabavu.

U drugoj polovini mjeseca će Sunce praviti sekstil sa Saturnom koji vlada vašim poljem braka i ljubavi što će doprinijeti stabilnijim odnosima sa partnerom. Jedno drugome ćete biti privrženi i od podrške. Uživaćete u razgovorima koje ćete voditi više nego obično i koji će vam omogućiti da se bolje razumijete i da postavite nove zajedničke pravce i ciljeve.

Ako ste slobodni, privlačiće vas avanture i površne, slobodne veze. Viđaćete se sa više osoba dok se ne odlučite za jednu koja će vas najviše privući i sa kojom ćete pronaći najviše zajedničkih tema za razgovor. Vaša simpatija neće biti spremna za ozbiljnu vezu pa nije vrijeme da pokušavate da je nagovarate na to.

Budite strpljivi i uživajte u zajedničkim izlascima i zabavi. Ni vi sami nećete željeti da vas neko previše obavezuje. Vremenom vaš odnos može da se promijeni. Za sada je najbolje bez obaveza.

Zdravlje. Izbjegavajte da dugo sjedite, jer ćete imati bolove u leđima, posebno u donjem dijelu, a moglo bi da dođe i do povećanja tjelesne težine zbog manjka aktivnosti. Neophodno vam je da se više krećete.

Povremeno će vam varirati krvni pritisak, posebno kada se naglo mijenjaju vremenske prilike. To će biti praćeno glavoboljom. Prijala bi vam masaža.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info