Jarac: Mjesečni horoskop za FEBRUAR 2018. godine

0

Posao. Početkom mjeseca, 4. februara, Venera koja vlada vašim poljem posla i karijere pravi kvadrat sa Jupiterom. Na teškoće ćete nailaziti u odnosima sa saradnicima, a uzrok će biti finansije. Izbjegavajte nekorektno ponašanje, jer biste tako mogli da ostanete bez važnih pomagača u poslu koji obavljate.

Neophodno je da se potrudite da poboljšate odnosa sa saradnicima i da uvažite njihove primjedbe i potrudite se da riješite nepravilnosti. Imaćete dosta teškoća na tom polju, a nailazićete i na smetnje u poslovima koji podrazumijevaju timski način rada. Teškoće vas očekuju i u poslovanju sa društvenim sektorom i raznim društvenim organizacijama.

11. februara Venera ulazi u znak Riba i u vaše polje komunikacija, što će vas preusmjeriti na dogovore oko predstojećih planova. Bićete zaokupljeni nabavkom potrebnih sredstava i materijala i organizovanjem etapa po kojima će se odvijati ono što planirate.

U prvoj dekadi februara Merkur, Sunce i Venera prolaze kroz vaše polje novca i prave kvadrat sa Jupiterom. To vas upozorava da izbjegavate velike investicije i bilo koji vid finansijskog rizika. U protivnom biste mogli da se nađete u ozbiljnijim gubicima. Izbjegavajte i tajne tokove novca. Budite štedljivi, obratite pažnju na troškove koji bi mogli da budu uvećani i budno pratite obračune prihoda i rashoda.

Promet novca će vam se odvijati otežano. U drugoj polovini februara ćete uspjeti da poboljšate stanje na vašem računu zahvaljujući sekstilu Venere sa Saturnom koja će vam donijeti povoljne ponude koje ćete uspjeti dobro da unovčite.

Ljubav. Ako ste u vezi ili braku, vaši odnosi sa partnerom će biti napeti u prvoj polovini februara. Bićete mnogo više zainteresovani za zabave sa prijateljima nego što ćete provoditi vrijeme sa voljenom osobom. Bićete skloni i da nešto krijete i tajite od partnera, što bi moglo da dovede do ozbiljnih nesuglasica. Potrebno je da se potrudite da bolje organizujete zajednički život.

Provodićete više vremena sa partnerom nakon 16. februara, kada Venera bude pravila sekstil sa Saturnom, vašim vladarem. Nastojaćete da ispravite propuste koje ste napravili u proteklom periodu, za šta će vam trebati strpljenje i posvećenost. Ako se potrudite da dokažete partneru da vam je stalo do vaše veze, uspostavićete bolju bliskost.

Ako ste slobodni, preko jednog prijatelja upoznaćete osobu koja će vam privući pažnju i sa kojom ćete početi da se viđate i izlazite. Zaljubićete se jedno u drugo i započećete emotivnu vezu, ali će onda treća osoba, bivši partner vaše simpatije, početi da se miješa u vašu vezu i da pravi razne spletke ne bi li vas razdvojio.

To će činiti vrlo promišljeno. Do vas će doći glasine kako je vaš novi partner neuračunljiv i nestalan u vezama. Trebaće vam vrijeme da budete sigurni šta je istina u svemu.

Zdravlje. Zdravlje će vam biti nestabilno u prvoj polovini februara. Najviše ćete biti podložni prehladi i virusnim infekcijama. Biće vam osjetljivo grlo, sinusi i bronhije. Potreban vam je čist vazduh.

Izbjegavajte gradski smog i boravite u prostorijama sa dobrom ventilacijom. U drugoj polovini mjeseca će vaš imunitet ojačati i zdravlje će vam biti stabilno.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info